• BIST 100

    9685,49%1,73
  • DOLAR

    33,89% 0,03
  • EURO

    37,57% -0,04
  • GRAM ALTIN

    2813,91% 0,95
  • Ç. ALTIN

    4526,23% 0,70

Zehra Öney ile “İş’te Kadın: Yöneticilik ve Liderlik Eğitimi” başlıyor

Zehra Öney tarafından verilecek eğitim, 17 Eylül’de başlayarak 5 hafta 10 ders sürecek.

Eğitim 3.09.2024 11:15:00 0
Zehra Öney ile “İş’te Kadın: Yöneticilik ve Liderlik Eğitimi” başlıyor

Zehra Öney ile “İş’te Kadın: Yöneticilik ve Liderlik Eğitimi” başlıyor

 

Beyaz yakalı profesyonellerin kişisel gelişimlerine ve kariyerlerini zenginleştirmeye odaklanan Teedo Online Eğitim Platformu, iş dünyasında güçlü ve etkili kadın liderlerin yetişmesine katkıda bulunmak amacıyla “İş’te Kadın: Yöneticilik ve Liderlik Eğitimi” düzenleyecek. 20 yılı aşkın sürelik profesyonel kariyeri boyunca çok farklı kurumlarda yöneticilik ve danışmanlık rolleri ile teknoloji sektöründe üst düzey roller üstlenen Zehra Öney tarafından verilecek eğitim, 17 Eylül’de başlayarak 5 hafta 10 ders sürecek.

 

Teknolojinin gücüyle yeniden şekillenen eğitim dünyasında dönüşümün öncülerinden olan online eğitim platformu Teedo, iş dünyasında kadınların kariyer gelişimini desteklemek ve iş ve özel hayatında hedeflerine ulaşmalarını sağlamak amacıyla İş’te Kadın: Yöneticilik ve Liderlik Eğitimi’ni başlatıyor. 17 Eylül-24 Ekim tarihleri arasında düzenlenecek eğitim; 20 yılı aşkın sürelik profesyonel kariyeri boyunca, farklı kurumlarda yöneticilik ve danışmanlık rolleri ile teknoloji sektöründe üst düzey roller üstlenmiş, aynı zamanda da Teknolojide Kadın Derneği’nin Kurucu Başkanı ve 360+ Media Interactive Kurucu & CEO’su Zehra Öney öncülüğünde gerçekleşecek. Kariyerlerinde yönetici veya lider pozisyonlarına ulaşmayı hedefleyen kadın profesyonellere ek olarak, kendi işini kurmayı veya mevcut işini büyütmeyi planlayan kadın girişimciler, çalışanlarının liderlik becerilerini geliştirmek ve kadın liderlerin sayısını artırmak isteyen insan kaynakları ve eğitim yöneticileri ve teknoloji çağının lideri olmak isteyen tüm kadınlar eğitime katılabilecek.

 

İş hayatında etkin bir yönetici, fark yaratan bir lider olmaya hazır olun

 

Toplumsal cinsiyet eşitliği, yöneticilik ve rol model olma konularında ilham verici örnekler sunarak, iş dünyasında güçlü ve etkili kadın liderlerin yetişmesine katkıda bulunmayı amaçlayan eğitim programı; katılımcılara 5 hafta 10 ders boyunca, 21. yüzyılın dinamik iş dünyasında başarıya ve zirveye ilerlemeleri için yol gösterecek. Aynı zamanda teknoloji çağının vizyonu ve dijital dönüşüm süreçleri hakkında bilgi sağlayarak, katılımcıların kendilerine liderlik etmelerini ve öz farkındalıklarını geliştirmelerini teşvik edecek.

 

Etkili iletişim, beden dili ve düşünme yöntemleri gibi temel liderlik yetkinliklerini kapsayan program, katılımcılara iş ve sosyal yaşam dengesini koruma, etkin zaman yönetimi ve girişimcilik ruhunu geliştirme gibi konularda pratik stratejiler sunacak. Eğitime katılanlar, aynı zamanda kurumsal liderlik ve dış liderlik becerileri kazanarak, farklı durumlarda ve dış paydaşlarla ilişkilerde etkili liderlik yapabilme yetkinliğini geliştirecek. 

 

Bu eğitimle kadınların iş hayatında etkin bir yönetici, fark yaratan bir lider olmalarını ve rekabetçi iş dünyasında öne çıkmalarını hedeflediklerini belirten Zehra Öney, eğitim hakkında “Kadınların iş dünyasında aktif ve üst düzey rollerde olmalarını sağlamak, sadece onların değil, toplumun da gelişimine katkı sağlar. Biz de gerek iş gerek sosyal hayattaki toplumsal cinsiyet eşitliği mücadelesinde önemli bir adım olarak Teedo iş birliğiyle İş’te Kadın: Yöneticilik ve Liderlik Eğitimi’ni başlatıyoruz. Gerçekleştireceğimiz bu anlamlı eğitimle geleceğin kadın liderlerinin güçlenerek iş dünyasında fark yarattıklarını ve cam tavanları yıktıklarını göreceğiz” şeklinde konuştu.

Zehra Öney kimdir?

İstanbul Üniversitesi'nde Ekonomi eğitimi alan Zehra Öney, kariyerinin ilk dönemlerinde turizm sektöründe Türkiye’nin sayılı kurumlarında yönetici pozisyonunda çalıştı. 2002’de teknoloji sektörüne geçiş yaparak, özellikle artırılmış gerçeklik, sanal gerçeklik, nesnelerin interneti ve yapay zekâ alanlarında Türkiye'de ilk olan projeleri gerçekleştirdi. 2002-2007 yıllarında Turkcell’de CEO Ofis, Uluslararası İş Geliştirme, Avrupa Birliği ve ABD İlişkileri gibi bölümlerde çalıştı. 2007-2011 arasında Türkiye'nin prestijli ajanslarından Mobilera A.Ş.’de Genel Müdürlük ve Mobilera BV’de Genel Müdür Yardımcılığı yaptı. 2011 yılında 360+ Media Interactive Technologies Ajansı'nı kurdu. 2012 yılında İngiltere'nin artırılmış gerçeklik stratup'ıBlippar'ı Türkiye'ye getirerek Blippar Türkiye A.Ş'yi kurdu ve bu oluşumun CEO ve ortağı oldu. Öney aynı zamanda BlipparGlobal SMT (Senior Management Team) ve Blippar Türkiye Münhasır Temsilcisi olarak da görev yapmıştır. Artırılmış gerçeklik teknolojisini Türkiye’ye tanıttı, 100’den fazla proje yaparak dünyada bu alanda pek çok ödül aldı. 2019 yılında, teknoloji dünyasındaki cinsiyet eşitsizliği ve insan yetersizliğine karşı Teknolojide Kadın Derneği’ni (Wtech) kurdu. Teknolojide yetkin, uzman insan kaynağı yetiştirmek, bu alanda sayıca ve motivasyon olarak düşük kadınları eğiterek teknoloji sektöründe istihdama ve girişime kazandırmak amacıyla kurulan dernekte kuruluşundan bu yana 7000 öğrencinin teknoloji eğitimi alması sağlandı ve istihdama girişleri konusunda da destek olundu. 2021 yılında Türkiye Bilişim Vakfı'nın hayata geçirdiği AITR Yapay Zeka İnisiyatifinde Danışma Kurulu Üyesi seçildi. Öney ayrıca geçtiğimiz 7 yıl boyunca da Bahçeşehir Üniversitesi GraduateSchool of Business Yönetim Kurulu üyesi olarak yüksek lisans öğrencilerinin eğitimlerinin teknolojiye adapte olması konusunda çalışmalarını sürdürmüştür.

 


Sakarya'da makarna fabrikasında patlama

Peruk altından uyuşturucu çıktı

Gençler, odalarından çıkmadan radikalleşiyor

ESBAŞ, su verimliliğini artırmak için seferberlik başlattı

Tasarruf Finansman sektörünün yıl sonu hedefi 400 milyar TL

İstanbul Metrosu müzisyenlerini seçiyor

İstanbul Modern Sinema’da sezon “Çok Kırmızı” başlıyor

Ege’nin inovasyon sinerjisi katlanarak büyüyor

Selen Beytekin Yaz Akşamlarına Cazın Büyüsünü Getirdi

İBB sahte parfüm satıcılarına göz açtırmıyor

Narin Güran Cinayeti | Silinen telefon kayıtları kurtarıldı

Narin Güran Cinayeti | Yeni detaylar ortaya çıktı

Çocukların beslenme çantalarını nasıl hazırlamalısınız?

Üsküdar'da çocuklar ve gençler için 'Mini Fest' başlıyor

İş Sanat’ın Cuma İş Çıkışı Konserleri Atiye ile Başlıyor

Narin Güran Cinayeti | Baba Arif Güran ilk kez konuştu

Kripto Dünyasında Ethereum ve Ripple ETF Rüzgârı

Uzmanlardan lavabo açıcılarla ilgili kritik uyarı!

Tek Limit şimdi İşCep’te

İBB Meclisi Cemevleri'ni ibadethane olarak tanıdı

36 Değil 336 Saatlik Pil Ömrü için 19 Eylül’ü Bekleyin!

PHANTOM V Flip2 5G özelliklerini duyurdu

Team Paribu, çocukların spor malzemesi ihtiyaçlarına destek olmak için Tunceli’deydi

Apex Legends Space Hunt Etkinliği çok yakında başlıyor!

Amazfit T-Rex 3, IFA 2024’te tanıtıldı

FDI Dünya Diş Hekimliği Kongresi İstanbul'da başlıyor

The Sims 4’ün heyecan verici yeni kit’leri açıklandı!

Yeterli su tüketiminin okul başarısına etkisi

Instagram’ın Creator Lab Live Türkiye buluşması gerçekleşti

İmamoğlu'ndan AB ülkelerine mülteci çağrısı

Yükleniyor

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.Galatasaray 4 4 0 0 11 12
2.Fenerbahçe 4 3 0 1 9 10
3.İstanbul Başakşehir 4 3 0 1 6 10
4.Beşiktaş 3 3 0 0 6 9
5.Eyüpspor 4 2 0 2 4 8
6.Konyaspor 5 2 2 1 -1 7
7.Sivasspor 5 2 2 1 -1 7
8.Göztepe 4 1 0 3 2 6
9.Samsunspor 4 2 2 0 1 6
10.Kasımpaşa 4 1 1 2 0 5
11.Antalyaspor 4 1 2 1 -4 4
12.Rizespor 5 1 3 1 -10 4
13.Gazişehir Gaziantep 3 1 2 0 -1 3
14.Bodrum FK 5 1 4 0 -5 3
15.Trabzonspor 2 0 0 2 0 2
16.Alanyaspor 4 0 2 2 -5 2
17.Kayserispor 2 0 1 1 -1 1
18.Hatayspor 4 0 3 1 -5 1
19.Adana Demirspor 4 0 3 1 -6 1

YAZARLAR