Tarih: 01.10.2024 09:24

Yılın Siber Güvenlik Ödülleri’ne Başvurular Uzatıldı!

Facebook Twitter Linked-in

Yılın Siber Güvenlik Ödülleri’ne Başvurular Uzatıldı!

 

Bu yıl 9’uncu kez düzenlenen e-Safe Siber Güvenlik Zirvesi yine ilklere sahne olacak. Ankara’daki BTK kompleksinde gerçekleştirilecek olan 9.e-Safe Siber Güvenlik Zirvesi, 7 Kasım 2024 Perşembe günü gerçekleştirilecek. Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı Dr. Ömer Fatih Sayan ve BTK Başkanı Ömer Abdullah Karagözoğlu’nun katılacağı 9.e-safe Siber Güvenlik Zirvesi’nde Türkiye’de ilk kez ‘Siber Güvenlik Ödülleri’ sahiplerini bulacak.

Türkiye için siber güvenlik artık eskisinden daha önemli. 9’uncusu düzenlenen e-Safe Siber Güvenlik Zirvesi’nin Zirve Başkanı Av. Özge Evci Eralp, ‘’Siber güvenlik, artık sadece mühendislerin ve teknoloji profesyonellerinin hâkim olması yeterli olan bir konu değil. Hangi unvanda, görev tanımında çalışıyorsanız çalışın siber güvenlik farkındalığı edinmek ve temel bilgilere hâkim olmak gerek.’’ Diyerek siber güvenliğin önemini vurguladı.

Yılın Siber Güvenlik Ödülleri’ne başvurular yoğun talep üzerine 7 Ekim 2024 saat 18.00’a kadar uzatıldı. Sizler de internet sitesini https://e-safe.org/ ziyaret ederek ürün veya hizmetinizin uygun olduğu kategoride aday olabilir ve başkasının ürün veya hizmetini aday gösterebilirsiniz.

Zirveye, şirketleri temsilen CEO, CTO, CIO, CISO, CSO ve IT Profesyonelleri, İnsan Kaynakları Uzmanları, Hukukçular, Bilişim Uzmanları, Bilişim Sistemleri Yöneticileri, kamu kurumları ve ilgili birim yetkilileri, kolluk kuvvetleri, Siber Güvenlik Uzmanları, Adli Bilimler alanında çalışan uzmanlar, medya, üniversitelerden akademisyen ve öğrencilerle siber güvenlik alanında çalışan profesyoneller katılıyor.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —