Tarih: 15.10.2024 17:53

VakıfBank, Dijital Bankacılıkta Devrim Yaratacak Gençleri Arıyor

Facebook Twitter Linked-in

VakıfBank, Dijital Bankacılıkta Devrim Yaratacak Gençleri Arıyor

 

 VakıfBank, “Parlak bir fikrim var!” diyen tüm genç yazılımcıları ve tasarımcıları bu yıl beşinci kez düzenlenen hackathon’a katılmaya davet ediyor.

 

 

 

VakıfBank, bu yıl beşinci kez düzenlediği hackathonda dijital bankacılığın dönüşümüne yön verecek parlak fikirleri bir araya getirerek genç yeteneklere kendilerini kanıtlama ve yaratıcı çözümler sunma fırsatı tanıyor. Sadece bir hackathon olmanın ötesine geçerek finans dünyasının dijital dönüşümüne katkı sağlayan organizasyonda, katılımcılar hem sektöre değer katacak hem de toplumsal fayda sağlayacak projeler geliştirme şansı yakalayacaklar.

 

VakıfBank’ın değişime yön verme, genç yetenekleri destekleme, inovasyonu teşvik etme ve sürdürülebilir bir gelecek kurma misyonuna da hizmet eden hackathon, finans dünyasının yarınını şekillendirecek yenilikçi ürün, hizmet ve stratejiler geliştirmeye odaklanıyor.

 

“Hack to the Future” bu yıl; Dijital Bankacılık Kullanıcı Deneyimi ve Tasarımı, Sosyal Sorumluluk ve Sürdürülebilirlik, Yenilikçi Ürün ve Hizmetler ve Yeni Nesil Müşteri İletişimi temaları çerçevesinde gerçekleştirilecek. 

 

VakıfBank’ın gerçekleştirdiği etkinliğe katılmak isteyenler başvuruları “Hack to the Future” web sitesi üzerinden yapabiliyor.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —