Tarih: 23.10.2024 16:20

TUSAŞ'A terör saldırısı, 4 şehit 14 yaralı var

Facebook Twitter Linked-in

TUSAŞ'A terör saldırısı, 4 şehit 14 yaralı var, 2 terörist öldürüldü

Ankara Kahramankazan yakınlarında bulunan TUSAŞ'ta silah ve patlama seslerinin duyulduğu bildirildi. Olayın terör saldırısı  gerçekleştirildi. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, saldırı sırasında can kaybı ve yaralılar olduğunu duyurdu. TUSAŞ'ın fabrikasına yönelik saldırının ardından bölgeye çok sayıda güvenlik görevlisi ile sağlık ekibi gönderildi. Saldırı sarısanda 4 vatandaşımız şehit düşerken, 14 yurttaşımız yaralandı. Bu arada iki terörist öldürüldü.

TUSAŞ'ın Ankara'nın Kahramankazan ilçesindeki tesislerinde patlama ve silah seslerinin duyulması üzerine bölgeye güvenlik güçleri, itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi. Saldırı haberinin ardından bölgede çok sayıda askeri ve polis helikopterleri önlem alırken, fabrikaya giden yollar kontrol altına alındı.

TUSAŞ-Türk Havacılık ve Uzay Sanayii A.Ş'nin, Havacılık Bulvarı Kahramankazan Ankara yerleşkesindeki giriş kapısındaki patlamanın ardından, silah sesleri duyuldu. Güvenlik nedeniyle personelin sığınaklara yönlendirildiği belirtildi.

İletişim Başkanlığı Dezenformasyonla Mücadele Merkesi ise konuya ilişkin yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

''Türk Havacılık ve Uzay Sanayii AŞ. (TUSAŞ) Ankara Kahramankazan tesislerinde yaşananlar ile ilgili resmi kaynaklardan yapılacak açıklamaları dikkate alınız.

Asılsız iddialara itibar etmeyiniz.''

 


TUSAŞ’a terörist saldırı gerçekleştiriliyor. Terör ile müzakere edilmez, terörle mücadele edilir. Zafer’e kadar savaş. @zaferpartisi

— Ümit Özdağ (@umitozdag) October 23, 2024


Orjinal Habere Git
— HABER SONU —