Tarih: 13.09.2024 11:25

Team Paribu, çocukların spor malzemesi ihtiyaçlarına destek olmak için Tunceli’deydi

Facebook Twitter Linked-in

Team Paribu, çocukların spor malzemesi ihtiyaçlarına destek olmak için Tunceli’deydi

 

Kripto varlık alanında Türkiye'nin öncü teknoloji şirketi Paribu’nun 2021 yılında kurduğu Team Paribu, İhtiyaç Haritası ile 2022’den beri "Team Paribu Seninle" projesini yürütüyor. Bu proje ile Türkiye’nin farklı bölgelerinde spor ekipmanlarına erişimi olmayan çocukların spor malzemesi ihtiyaçları karşılanıyor. 

Proje kapsamında, kadrosundaki milli sporcularla daha önce Mardin, Urfa, Bursa ve Ordu’daki okulları ziyaret eden Team Paribu, bu kez Tunceli’deydi. 11 Eylül 2024 Çarşamba günü Team Paribu sporcularından milli güreşçi Kerem Kamal ve milli yüzücü Nida Eliz Üstündağ’ın katılımıyla Pülümür ilçesindeki Dede Korkut İlkokulu ve Şehit Öğretmen Ayhan Kural Ortaokulu’na ziyaret gerçekleştirildi ve spor malzemesi desteği sağlandı. 

 

Okullara yapılan ziyaret, milli güreşçi Kerem Kamal ve milli yüzücü Nida Eliz Üstündağ’ın konuşmaları ile başladı. Sporcular, konuşmalarında sporun kendilerine kazandırdıklarına, sağladığı avantajlara ve spor sayesinde ulaştıkları başarılara değindi. Ardından çocuklarla, Team Paribu sporcuları ve antrenör eşliğinde atölye çalışmaları gerçekleştirildi.   

 

Team Paribu, Team Paribu Seninle projesi ile çocukların spor malzemesi ihtiyaçlarına destek olmaya ve milli sporcuları Türkiye’nin farklı şehirlerindeki çocuklarla buluşturmaya devam ediyor. 

Paribu hakkında:

2017 yılında kurulan Paribu, kripto varlık alanında Türkiye'nin öncü teknoloji şirketi olarak faaliyetlerini sürdürüyor. 7/24 hizmet veren Müşteri Deneyimi İş Birimi ile 7 milyon kullanıcısına hızlı, kolay ve güvenli kripto para işlem hizmeti sunuyor. Türkiye’nin ilk bağımsız blokzincir projesini geliştiren Paribu, ekosistemdeki farklı projeleri de finansal ve teknolojik yatırımlarla destekliyor. Blokzincir bilinirliğini artırmak adına çalışmalar yürütürken; kültür sanat, spor ve eğitim alanlarında sorumluluk alarak yarının dünyasına katkı sağlıyor. Doğru bilginin kaynağı ParibuLog’da sektöre dair içerikler yayınlıyor.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —