Tarih: 28.06.2024 23:48

Swiissotel'de Fibabanka ile yaz sahneleri

Facebook Twitter Linked-in

Swiissotel'de Fibabanka ile yaz sahneleri

 

 

 

 

Şehrin ortasında adeta bir vaha gibi olan İstanbul’un kalbindeki yemyeşil bahçe Sultanpark’ta FİBABANKA ana sponsorluğunda ve DASDAS iş birliğiyle gerçekleşecek sanat ve müzik dolu “Fibabanka ile Yaz Sahneleri” etkinlik serisi başlıyor.

 

Yaz boyunca sürecek etkinliklerde, birbirinden özel konserler ve tiyatro gösterimleri yanı sıra etkinlikler öncesinde eşsiz Swissôtel lezzetlerinin tadılabileceği özel bir alan da misafirleri bekliyor olacak. 

 

İlgi görecek etkinlik programı 11 Temmuz’da Türk tiyatrosunun klasikleri arasında yer alan “Zengin Mutfağı” ile başlıyor! Usta sanatçı Şener Şen’in seyrine doyulmaz performansı ve güçlü hikayesiyle tarihe bir yolculuk yapmaya hazır olun.

 

Renkli karakterleri ve mizahi dokusuyla büyük beğeni toplayan “Deli Bayramı” ise 31 Temmuz’da Sultanpark’ı ele geçiriyor ve tüm misafirlerin kahkaha için ortak adresi oluyor. 

 

Şehrin stresinden uzaklaşıp doğayla iç içe sanatın keyfini çıkarabileceğiniz ve yaz boyunca sürecek olan “Fibabanka ile Yaz Sahneleri” unutulmaz bir akşam sunuyor.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —