• BIST 100

    9868,15%-0,84
  • DOLAR

    35,99% 0,07
  • EURO

    37,16% -0,04
  • GRAM ALTIN

    3357,05% 1,50
  • Ç. ALTIN

    5443,25% 1,50

SOCAR Energy School’da Üçüncü Dönem Başlıyor

Enerji alanında uzmanlaşmak isteyen katılımcıların başvurabileceği programın başvuruları 12 Ekim’de sona erecek.

Eğitim 12.09.2024 10:50:00
SOCAR Energy School’da Üçüncü Dönem Başlıyor

SOCAR Energy School’da Üçüncü Dönem Başlıyor

 

SOCAR Türkiye ve Sabancı Üniversitesi Yönetici Geliştirme Birimi (EDU) iş birliği ile hayata geçirilen SOCAR Energy School’un üçüncü dönemi başlıyor.  Enerji alanında uzmanlaşmak isteyen katılımcıların başvurabileceği programın başvuruları 12 Ekim’de sona erecek. 

 

Türkiye’nin en büyük doğrudan dış yatırımcısı ve en büyük entegre endüstri grubu SOCAR Türkiye’nin, Sabancı Üniversitesi Yönetici Geliştirme Birimi (EDU) iş birliğiyle ilkini 2022 yılında düzenlediği SOCAR Energy School sertifika programının üçüncüsü başlıyor. SOCAR Energy School sertifika programında, küresel ve bölgesel enerji konuları, Türkiye ve Azerbaycan’ın enerji stratejileri, enerjide yeni trendler ele alınacak ve Kasım ayında Azerbaycan’da gerçekleşmesi planlanan Birleşmiş Milletler İklim Zirvesi COP29’da yer alacak başlıklar değerlendirilecek. 

 

Program, enerji alanında uzmanlaşmak isteyen kamu ve özel sektör yöneticilerini, akademisyenleri, medya mensuplarını, uluslararası düzeyde politika yapıcıları ve enerji uzmanlarını bir araya getirmeyi amaçlıyor. Enerjinin her alanında kapsamlı ve geniş bakış açısına sahip olma, küresel ve bölgesel enerji konularını çok yönlü değerlendirebilme fırsatı sunan sertifika programında alanında uzman eğitmenler ve dünyaca ünlü konuşmacılar, enerjinin farklı alanlarındaki bilgi ve deneyimlerini paylaşıyor.

 

2022 yılından bu yana 1400 kişinin üzerinde başvuru alan SOCAR Energy School sertifika programına, titizlikle yapılan değerlendirmeler sonucunda toplam 130 katılımcı kabul edildi.

 

Yeni dönem de ücretsiz

Üçüncü döneminde de ücretsiz gerçekleştirilecek olan SOCAR Energy School sertifika programına bu yıl 65 katılımcı kabul edilecek. Programa 12 Ekim 2024 Cumartesi gününe kadar www.socarenergyschool.com/en ve www.socarenergyschool.com adreslerinden başvuru yapılabilecek. Başvuruların değerlendirilmesi ve katılımcıların belirlenmesinin ardından eğitimler 30 Kasım’da başlayacak ve 10 Şubat 2025 tarihinde sona erecek. Programın açılış töreni ve ilk dersi, SOCAR Türkiye’nin Aliağa’daki üretim tesislerinde fiziki olarak yapılacak. Enerji alanında dünyaca ünlü uzmanların, ulusal ve uluslararası üniversitelerden öğretim üyelerinin vereceği eğitimler ise çevrimiçi platformdan takip edilecek.

Araştırma desteğine başvuru fırsatı

Sertifika programını başarıyla tamamlayan katılımcılar, enerji alanında yürüttükleri araştırmaları ile SOCAR Energy School Araştırma Destek Programı’na da aday olabilecek.  

 

SOCAR Energy School sertifika programı, üçüncü döneminde ayrıca sosyal etkinlikler ve özel projelerle zenginleştirilerek katılımcıların bu özel ağ vasıtasıyla birbirleriyle iletişimini sürdürmesine ve iletişimin farklı platformlara taşınmasına imkan sağlayacak. 


Paris’te Türk moda endüstrisinin şov zamanı

COVID-19 Kalp Krizi Riskini 3 Yıl Boyunca Artırıyor

2025 Dünya Hükümetler Zirvesi başlıyor

Astrolog Hilal Saraç tutuklandı

Kapalı Çarşı'da kara para operasyonu

Doğal süt ve yoğurt nasıl anlaşılır?

Şanlıurfalı vatandaş eşine dayak atma özgürlüğü istedi

Türkiye’de Ev Gençleri Sayısı Hızla Artıyor!

İstanbul Modern'de “Sanat Yolunda” eğitimleri başlıyor

Google Haritalar’ın 20. yılında en çok incelenen lokasyonlar açıklandı

Afetlere karşı hazırlıklı olmak kolektif korkuyu azaltıyor!

YETEV Bursluluk ve Kabul Sınavı Başvuruları Devam Ediyor

Sigara Bağımlılığına Karşı Etkili Çözüm: Biorezonans Yöntemi

Doğru Antifiriz Kullanımının Püf Noktaları

Göknur Sevgililer Günü için söyleyecek

TEKNOFEST Dikey İnişli Roket Yarışması Başvuruları Devam Ediyor

Savunma Sanayinde Güç Birliği

Beste Acar'ın telefonundan çıkan böceğin sırrı!

AKOM'dan İstanbul ve çevresi için fırtına uyarısı

Pınar Gültekin Cinayeti | Yargıtay kararına itiraz

Fahir Atakoğlu belgeselinin ilk gösterimi yapıldı

Mahmut Tuncer'in Kayınvalidesi Yüksel Özsoy hayatını kaybetti

Prof. Dr Şengör'den korkutan uyarı

Çiğdem Bayrak Tör neden tutuklandı?

Deprem bölgesinde 'Rezerv Alan' kabusu

Bahis dolandırıcılığına dikkat

Kız Kardeşim Projesi Yeni Yıldızlarını Arıyor

Her 6 Saniyede 1 Kişi Diyabet Nedeniyle Hayatını Kaybediyor

Yenidoğan Çetesi doktoru İlker Gönen intihar etti

Bağırsaklarınız Gerçekten "İkinci Beynimiz" mi?

Yükleniyor

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.Galatasaray 21 18 0 3 32 57
2.Fenerbahçe 22 17 2 3 35 54
3.Samsunspor 22 13 5 4 13 43
4.Eyüpspor 21 11 4 6 15 39
5.Beşiktaş 21 9 4 8 10 35
6.Göztepe 21 10 7 4 13 34
7.İstanbul Başakşehir 22 9 7 6 9 33
8.Kasımpaşa 22 7 5 10 -2 31
9.Alanyaspor 22 7 8 7 -5 28
10.Rizespor 22 8 11 3 -11 27
11.Trabzonspor 20 6 6 8 10 26
12.Gazişehir Gaziantep 21 7 9 5 -3 26
13.Antalyaspor 22 7 10 5 -16 26
14.Konyaspor 22 6 10 6 -7 24
15.Sivasspor 22 6 11 5 -11 23
16.Kayserispor 21 4 9 8 -19 20
17.Bodrum FK 21 4 13 4 -14 16
18.Hatayspor 22 1 14 7 -19 10
19.Adana Demirspor 21 2 17 2 -30 5

YAZARLAR