Red Bull Sporcusu Ayhancan Güven Hollanda'da piste çıkıyor
Red Bull sporcusu Ayhancan Güven'in dünyanın en çok takip edilen binek otomobil serisi DTM sahnesindeki 3. yarışı için geri sayım başladı. DTM'de zafere ulaşan ilk Türk pilot olan Güven, bu hafta sonu Hollanda'nın efsanevi Zandvoort pistinde direksiyon başına geçecek.
Red Bull sporcusu Ayhancan Güven, bu hafta sonu Hollanda’nın ünlü Zandvoort pistinde mücadele edecek. DTM’de zafer kazanan ilk Türk pilot unvanını taşıyan Red Bull sporcusu, binek otomobil yarışlarının en prestijli serilerinden biri olan DTM’de podyum hedefiyle yarışacak.
Zandvoort’ta üç gün sürecek yarış hafta sonu, yarın gerçekleştirilecek iki antrenman seansı ve sıralama turlarıyla başlayacak. Cumartesi günü (7 Haziran) sabah sıralama turlarının ardından ilk yarış koşulacak, Pazar günü (8 Haziran) ise hafta sonunun final yarışıyla DTM heyecanı zirveye ulaşacak.
Dünyanın en çok takip edilen binek otomobil serilerinden biri olan DTM’de gösterdiği performansla dikkat çeken Red Bull sporcusu, hem Türkiye motor sporları tarihinde hem de uluslararası arenada yeni bir başarı hikâyesi yazmaya hazırlanıyor.