Tarih: 20.09.2024 10:15

Multinet Up 25. Yılını Özel Bir Lansman Etkinliği ile Kutladı

Facebook Twitter Linked-in

Multinet Up 25. Yılını Özel Bir Lansman Etkinliği ile Kutladı

 

Yemek kartı, kurumsal hediye ve sosyal yardım kartı, akaryakıt, konaklama, toplu satın alma ve filo çözümleriyle şirketlere gider yönetimi hizmeti sunan Multinet Up, çeyrek asırlık başarısını, düzenlediği özel bir etkinlikte kutladı. Lansmanda, şirketin başarıları ve geleceğe yönelik vizyonu paylaşıldı.

 

Multinet Up, 19 Eylül 2024 tarihinde, İstanbul’da gerçekleştirilen özel bir etkinlikle 25 yıllık yolculuğunu ve bu süreçte elde ettiği başarıları kutladı. Multinet Up’ın yöneticileri, iş ortakları ve basın mensuplarının katıldığı gecede, şirketin sektördeki konumu, yenilikçi çözümleri ve geleceğe yönelik vizyonu paylaşıldı. Ayrıca, bugüne kadar elde edilen başarıların ardındaki önemli kilometre taşları ve teknolojiye olan yatırımların önemi vurgulandı.

 

25. Yıl Lansman Etkinliği’nde konuşan Multinet Up CEO’su Ali Emre Sever, “Bugün burada sadece geçmişi değil, geleceği de kutluyoruz. Multinet Up, 25 yıllık yolculuğunda her zaman yenilikçi vizyonuyla hareket etti, müşteri memnuniyetini en öncelikli hedef olarak benimsedi ve teknolojiye daima yatırım yaptı. İlk olarak yemek kartı hizmetiyle sektöre girişimiz, sonrasında gelen ilk mobil uygulama ve ilk mobil POS çözümlerimiz, bu yolculuğun sadece birkaç önemli adımı. Son beş senedir takip ettiğimiz sürdürülebilir büyümeyi devam ettiriyoruz. Bu doğrultuda 2024 yılının ilk 6 ayında hedeflerimizin üzerinde bir performans sergiledik, sene sonu tahminlerimizin de yine hedeflerimizin üzerinde olacağını öngörüyoruz. Ayrıca, yemek kartı sektöründe marka bilinirliğinde son 5 yıldır düzenli pazar araştırmaları yapıyoruz. Bilinirliğimizin sürekli artış göstererek ilerlediği yıllar itibarıyla son araştırma sonuçlarımıza göre, marka bilinirliğinde toplam bilinirlikte son 3 senedir 1. sıradayız ve bununla birlikte yemek kartı denince ilk akla gelen markayız. Son yıllarda üst üste aldığımız 30 müşteri deneyimi ödülü ve yemek kartı sektörünün en itibarlı şirketi seçilmemiz, tüm bu emeklerin bir yansıması. Bu geceyi de bu büyük başarıları kutlamak ve geleceğe olan güvenimizi pekiştirmek için bir fırsat olarak görüyoruz. Hem geçmişten aldığımız güçle hem de geleceğe olan inancımızla, paydaşlarımızla birlikte çok daha büyük başarılara imza atacağımıza gönülden inanıyorum” dedi. 

Multinet Up hakkında

Multinet Up, geliştirdiği yenilikçi finansal teknoloji ve hizmetler ile kurum ve kuruluşlara, üye iş yerlerine, tedarikçilerine ve tüketicilere "değer katan" çözümler sunan bir ekosistem olarak hizmet veriyor. 2010 yılından itibaren Fransız Up grup bünyesinde bir Fransız-Türk ortaklığı olarak faaliyet göstermektedir.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —