Missafir, Müşteri Deneyiminde Zirvede!

Missafir, Müşteri Deneyiminde Zirvede!

Missafir, Hizmet İhracatçıları Birliği ’nin düzenlediği İhracatı Hızlandıranlar ödül töreninde "Mükemmel Müşteri ve Kullanıcı Deneyimi" kategorisinde 1.lik ödülünün sahibi oldu

Missafir, Müşteri Deneyiminde Zirvede!

expoHIS tarafından hayata geçirilen ve bu yıl dördüncüsü gerçekleştirilen Mobilefest İletişim Teknolojileri Fuarı ve Konferansı, 25-27 Nisan 2024 tarihleri arasında İstanbul Kongre Merkezi’nde düzenlendi. Mobilefest Teknoloji Fuarı ve Konferansı kapsamında Hizmet İhracatçıları Birliği’nin düzenlediği ‘’İhracatı Hızlandıranlar Yarışması 2024 Ödül Törenini’’nde Missafir, 'Mükemmel Müşteri ve Kullanıcı Deneyimi' 1.lik ödülünün sahibi oldu.

 

Hizmet İhracatçıları Birliği ’nin düzenlediği İhracatı Hızlandıranlar 2024 Ödül Töreni’nde teknolojiye yatırım yapan ve en iyi deneyimi sunan markalar ödüllerine kavuştu. Teknoloji sağlayan firmalar için Teknoloji İnovasyonu, Yazılım Mükemmeliyeti, BT Hizmetlerinde Çeviklik, Veri Analitiği ve Yapay Zeka, Güvenlik ve Siber Savunma, Sürdürülebilirlik ve Çevreye Katkı ödül kategorilerinin bulunduğu yarışmada Teknoloji Kullanan Şirketler içinse; Mükemmel Müşteri ve Kullanıcı Deneyimi, Teknoloji İşbirliği ve Uygulama, Dijital Dönüşüm, En İyi Teknoloji Kullanımı, İnovasyon ve Teknolojiye Katkı, Sürdürülebilirlik ve Çevreye Katkı gibi alanlarda toplam 12 marka farklı kategorilerde ödüllendirildi. Missafir, 'Mükemmel Müşteri ve Kullanıcı Deneyimi' alanında 1.lik ödülünün sahibi oldu.

Türkiye Cumhuriyeti Ticaret Bakanlığı ve TİM Türkiye İhracatçılar Meclisi katkılarıyla Hizmet İhracatçıları Birliği tarafından düzenlenen ödül töreninin jürileri arasında;  TOBB Yazılım Meclisi Başkanı Erkan Barut, Arçelik Global CSDO Utku Barış Pazar, TÜBİSAD YK Başkanı Mehmet Ali Tombalak, TEB Girişim Bankacılığı Müdürü Fatih Canan, YASAD Genel Sekreteri Sevilay Özdemir ve Köşe Yazarı Kerem Özdemir yer aldı. 

Missafir, tamamen kendi geliştirdiği mülk yönetim sistemi (PMS) yazılımıyla hem mülk sahiplerine, hem de misafirlerine sunduğu uçtan uca eksiksiz hizmetle bu alanda birincilik ödülüne layık görüldü.

Şirket; ilan ve rezervasyon yönetimi, kanal entegrasyonu, operasyonel hizmetler, misafirlerle ve ev sahipleriyle iletişim ve fiyatlandırma gibi uçtan uca süreçlerin hepsini birden yapabilen ve entegre çalışan yazılımı PMS (Property Management System - Mülk Yönetim Sistemi) ve bunun yanında ev sahipleri için Missafir Owner ve konaklama misafirleri için Missafir Guest uygulamalarıyla farklı bölge ve ülkelerdeki mülklerini ve konaklama rezervasyonlarını sorunsuz bir şekilde yönetirken müşteri memnuniyetinde de yüksek başarı sağlıyor.

Teknoloji sağlayan firmalar için düzenlenen ‘’İhracatı Hızlandıranlar‘’ üstün başarı ödül töreninde konuşan Missafir Kurucu ve CEO Mehmet Yüksel ‘’Missafir olarak en değerli misyonlarımızdan biri kusursuz kullanıcı deneyimi. Bu kusursuz deneyimi sağlayabilmek için tüm süreçlerimizi kendi geliştirdiğimiz teknolojik ürünlerle yönetiyoruz. Bu sayede Türkiye ve Avrupadaki rakiplerimize göre çok daha ölçeklenebilir bir iş modeline sahibiz.’’ dedi. Mükemmel Müşteri ve Kullanıcı Deneyimi ödülüne layık görülmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirten Yüksel, ‘’Missafir olarak, 1500’ün üzerinde daire, villa, rezidans, bungalov ve otel gibi farklı ürünleri, 4 farklı ülkede, 30 şehirde 100’den fazla lokasyonda yüksek müşteri memnuniyeti ile yönettiğimiz için bu ödüle layık görüldük. İhracatı Hızlandıranlar Ödülleri, Türkiye’de teknoloji inovasyonunu teşvik etmek ve yaratıcı çözümleri ödüllendirmek amacıyla düzenleniyor. İnovasyon, Missafir'in DNA'sının bir parçası ve bu yolda büyümeye ve yatırım yapmaya devam edeceğiz.‘’ sözlerine ekledi.  

Geçtiğimiz yıl 150 binden fazla misafirin tercihi olan Missafir, Türkiye, Kuzey Kıbrıs, Hırvatistan ve Türkiye olmak üzere 4 ülkede 100’den fazla lokasyonda hizmet veriyor.



Almanya'da İstanbul için tarihi imza

Şampiyon Takım Kupasını Nigel Hayes-Davis’ten Aldı

Derbi maçı öncesi uzmanı uyardı!

Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin masa tenisi sporcusundan üstün başarı

Galatasaray zoru başarabilecek mi? Fenerbahçe tura çok yakın

“Bu istikrarsızlık benim kabahatim mi?”

Otonom Araçlarda Sınırları Zorlayan Yarışlar Başlıyor!

Türk sporcular 9. Dünya Yoga Şampiyonası’nda tarih yazdı

Dakar Rallisi’nde 9. Gün Sona Erdi

Üsküdar'a Umuda Pedal çevirdiler | Yağmur fırtına durdurmadı

İGA'da aracını park eden Zafer Algöz, ücrete isyan etti

Uyuşturucu iddiası | Polat çifti avukatından açıklama

İsmail Türüt | Onlar gibi şarkı yapsam köprüden atlar intihar ederim

Üsküdar'da Sevgi Pazarı kuruluyor

Göknur Sevgililer Günü için söyleyecek

Beste Acar'ın telefonundan çıkan böceğin sırrı!

Mahmut Tuncer'in Kayınvalidesi Yüksel Özsoy hayatını kaybetti

Kız Kardeşim Projesi Yeni Yıldızlarını Arıyor

Seydi Taş | Eğlence modeli değişmeli

Türk modacı Recep Demiray, Londra Fashion Week'te

Arıkan: Lükse, şatafata var, emekliye gelince yok!

Yeni infaz düzenlemesi ile teröristler af mı edilecek?

Osman Gökçek'in 'iftar' iftirasına sert tepki

Erdoğan'a oy verdim diyen İYİ Partiyi vekil CHP'ye katılacak

Ahmet Zeki Üçok, Meral Akşener'i suçladı

Ümit Özdağ, Muharrem İnce ile mesaj yolladı

Şanlıurfalı vatandaş eşine dayak atma özgürlüğü istedi

Prof. Dr. Ümit Özdağ cezaevinden seslendi

Dervişoğlu'ndan sert mesaj: 'Hedef Cumhuriyet ve Türklük'

Zafer Partisi'nden 'Ümit Özdağ' çağrısı

Kişisel Verilerimizi Korumak Geleceğimizi Korumaktır

TEKNOFEST 2025’te Yepyeni Bir Yarışma

İşten çıkarılmadınız, dolandırıldınız!

Geleceğin Sağlık Çözümleri TEKNOFEST Gençleri Tarafından Şekillenecek!

TECH İstanbul dijital dönüşümün zirvesinde

Sarsılmaz, Enforce Tac ve IWA’da fark yaratıyor

TEKNOFEST Robolig Yarışmasına Başvuru İçin Son 8 Gün!

Sahte iş teklifleriyle tuzak kuruyorlar Serbest çalışan yazılımcılar hedefte

Excalibur Gaming Bilgisayarlarda Maksimum Soğutma

Akıllı duman dedektörleriyle erken uyarı, hızlı müdahale

Sağlıklı iftar sofrası için 10 öneri

Çocuklarımızı gerçekten organik besliyor muyuz?

Ramazan boyunca diş sağlığına dikkat

Görmenin sessiz hırsızı glokom

Gebelikte görülen kansızlığın belirtileri

Kadınlarda tükenmişlik, erkeklerde duyarsızlık

İlaç üretiminde alarm zilleri çalıyor

Ramazan boyunca sağlıklı beslenmenin önemi

Göz damlası oruç bozmaz

Tüm bağımlılıkların temelinde dopamin yatıyor!

İstanbul'da bütün inanç grupları İBB iftar sofrasında buluştu

Sağlıklı iftar sofrası için 10 öneri

Çocuklarımızı gerçekten organik besliyor muyuz?

Ramazan boyunca diş sağlığına dikkat

Emekliden bayram ikramiyesi zammına sert tepki

Görmenin sessiz hırsızı glokom

Arıkan: Lükse, şatafata var, emekliye gelince yok!

Suriye'de Kürt devleti hayal oldu | SDG, Şam'a katıldı

Gebelikte görülen kansızlığın belirtileri

Geri dönüştürülmüş lastikler yeşil ekonomiyi büyütüyor

Kadınlarda tükenmişlik, erkeklerde duyarsızlık

Yeni infaz düzenlemesi ile teröristler af mı edilecek?

TAV’ın dört havalimanına hizmet kalitesi ödülü

İstanbul'da Şubat ayında portakal ve domates zirvede

Bulaşıcı hastalık taşıyan kaçaklar sahte kimlikle yakalandı

Camiden çıkarılan kedi ve yavruları koruma altında

İGA'da aracını park eden Zafer Algöz, ücrete isyan etti

Kişisel Verilerimizi Korumak Geleceğimizi Korumaktır

Büyü ile korkuttuğu genç kadını intihara sürüklemiş

İlaç üretiminde alarm zilleri çalıyor

EİB, Kadınların Gücüne Güç Katıyor

Halk ucuz et için sabaha karşı kuyruğa giriyor

Çayırhan Termik Santrali, 8 kat ucuza gitti

AKP, Vedat Milör'ün Halk Lokanta ziyaretine soruşturma açtı

TMSF yönetimindeki Maydonoz Döner yeni şubeler açıyor

Ramazan boyunca sağlıklı beslenmenin önemi

Zabıta ekiplerinden fırınlara Ramazan pidesi denetimi

İmamoğlu, İstanbu'da muhtarlara seslendi | Böyle particilik batsın

Osman Gökçek'in 'iftar' iftirasına sert tepki

Kafelere de taksimetre geliyor | Oturma paralı olacak

Yükleniyor