Tarih: 24.09.2024 11:31

Metin Arolat'ı ölüm nedeni Sarı Serum mu?

Facebook Twitter Linked-in

Metin Arolat'ı ölüm nedeni Sarı Serum mu?

 

Şarkıcı Metin Arolat'ın önceki gün ani ölümünün ardından gündeme önemli iddialar düştü. Gitaris Kaan Öztürk, ünlü şarkıcının 'sarı serum' iddiası, müzik dünyasında geniş yankı uyandırdı.


Türk pop müziğine damga vuran şarkıcı Metin Arolat için dün İstanbul’da cenaze töreni düzenlendi. Ünlü gitarist Kaan Öztürk, Metin Arolat’ın ölümünden önce evde sağlık hizmeti kapsamında enerji verici bir serum takviyesi aldığını belirtti. Öztürk, bu serumun kalp krizini tetiklemiş olabileceğini ve bu durumun araştırılması gerektiğini söyledi.


1990'larda çıkış yaparak hem müzisyen hem de yönetmen olarak unutulmaz eserlere imza atan Arolat, 20 Eylül'de İstanbul Kozyatağı'ndaki bir otelde sahne alırken geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.

Arolat, Teşvikiye Camisi'nde düzenlenen törenin ardından İzmir'deki aile kabristanına defnedildi.

KAAN ÖZTÜRK’TEN ‘SERUM’ İDDİASI
Ancak cenaze töreninde, Arolat'ın 20 yıllık sahne arkadaşı ünlü gitarist Kaan Öztürk'ün iddiası dikkatleri üzerine çekti.

 

Öztürk, Arolat’ın kalp krizi geçirmesinin hemen öncesinde evde sağlık hizmeti adı altında enerji verici bir serum aldığını ve bu takviyenin kalp krizini tetiklemiş olabileceğini öne sürdü. Öztürk, Arolat’ın o gün kendini kötü hissettiğini belirterek, enerji vermesi amacıyla evde bir serum uygulandığını, bu serumun içeriği hakkında bilgisi olmadığını ifade etti.

TEHLİKE SAÇIYOR
Metin Arolat'ın sahnede hayatını kaybetmesinden sonra yeniden gündeme gelen kokteyl serum çılgınlığı can alıyor.

Fiyatları 100 bin TL'ye kadar çıkan, kuaförlerde bile uygulanan kokteyl serumlar sağlık için tehlike saçıyor.

Sosyal medya ve internet fenomenlerinin etkisiyle sağlık kabinlerinde, evlerde ve güzellik salonlarında bile serum taktırmak moda haline geldi. "Atom", "Vitamin Kokteyli", "Gençleşme İksiri" gibi ifadelerle sunulan bu hastane dışı serum uygulamalarına başvuranların alerjik şok geçirme ve ölüm riski bulunuyor.

Evde ve güzellik salonlarında bile serum takma işlemleri başladı. İnternet ve sosyal medyadaki influencerlar bu çılgınlığın yayılmasında büyük rol oynuyor. Serumlar, sadece hemşirelerin gözetimindeki sağlık kabinlerinde değil, evlerde, yoga-pilates salonları, kuaförlerde bile uygulanabiliyor.

KONTROLDEN ÇIKTI
Sabah'ın haberine göre pandemi sonrası hastanelerden korkan vatandaşların başvurduğu evde sağlık hizmetleri kontrolden çıkmış durumda. Ünlü doktorların da sosyal medyada paylaştığı serum kokteylleri, yeni bir sektör yarattı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —