• BIST 100

    9301,04%-1,01
  • DOLAR

    38,17% 0,54
  • EURO

    43,55% 0,41
  • GRAM ALTIN

    4083,54% 0,54
  • Ç. ALTIN

    6612,78% 0,65

Laurel İstanbul, Demirciköy’de kapılarını açtı

Doğayla başbaşa, lezzetli sofralarda buluşmak isteyenler için İstanbul’un artık yeni bir mekanı var.

Ajans 6.05.2024 10:32:37
Laurel İstanbul, Demirciköy’de kapılarını açtı

Laurel İstanbul, Demirciköy’de kapılarını açtı

 

Doğayla başbaşa, lezzetli sofralarda buluşmak isteyenler için İstanbul’un artık yeni bir mekanı var. Geçtiğimiz günlerde misafirlerini ağırlamaya başlayan Laurel İstanbul, şehrin en gözde restoranı olmaya aday.

Menüsünde Şef Murat Bozok imzası bulunan Laurel İstanbul, ilham verici bir atmosferde doğayla harmanlanmış lezzetler sunuyor.

Laurel İstanbul, şehrin en gözde kaçış noktalarından biri olan Demirciköy’de kapılarını açtı. Yaklaşık bin 500 metrekarelik bir alan üzerine kurulu mekan, misafirlerine yemyeşil bir doğa içinde, uzun saatler oturup, şahane vakit geçirmeyi ve dünya mutfaklarından en seçkin lezzetleri tatmayı vadediyor. Konforlu oturma düzeni,dekorasyonu ve bahçesindeki birbirinden sevimli hayvanlarıyla da misafirlerine fark yaratan bir mekan deneyimi sunuyor. 

Son derece zengin bir kahvaltı ile servise başlayan Laurel İstanbul,sabah kahvaltısından akşam yemeğine kadar çok geniş bir menüyle konuklarını ağırlıyor. İştah açıcı başlangıçlar,ev yapımı makarnalar,hamur işleri,pizza çeşitleri,risottalar,etli ve deniz mahsullü yemekler menüsünde göz dolduruyor.

Laurel İstanbul’un, 50 kişi kapasiteli dış mekanının yanı sıra ,70 kişilik bir iç mekanı da bulunuyor. Mekanda ayrıca, puro severler için düşünülmüş bir “puro lounge” ile lezzetli kokteyllerin hazırlandığı bir “bar” da hizmet veriyor. Laurel İstanbul,haftanın dört günü  saat 09.00-24.00,cuma-cumartesi ve pazar günleri ise 09.00-02.00 saatleri arasında misafirlerini ağırlıyor. Mekan, özellikle gün batımında konuklarına tam bir görsel şölen sunuyor.

Fark yaratan bir yemek deneyimi için yerlerinizi ayırtın!

Laurel İstanbul’un mutfağında yerel ürünlere ağırlık verilirken, menüdeki her tabak mevsimine uygun malzemelerle hazırlanıyor. Lezzete verilen önem kadar, çevreye de duyarlı bir yaklaşımla, aşırı atık içeren yemeklere menüde yer verilmiyor. Doğanın tam kalbinde, üst düzey bir konfor ile modern ve yalın çizgilerin hayat bulduğu Laurel İstanbul, misafirlerine fark yaratan bir deneyim yaşatmayı ve onları “Laurel İstanbul müdavimi” yapmayı hedefliyor. 

 

‘Teras Sahne’ ve ‘Laurel Patisserie’ için hazırlıklar sürüyor

Laurel İstanbul’un, üst terasında yer alan  ‘Teras Sahne’ de haftanın belirli günlerinde canlı müzik performansları ile eğlencenin merkezi olmaya  aday. Yine hazırlıkları devam eden ‘Laurel Patisserie’ ise fransız cafelerinden esinlenen dekorasyonu ve leziz pastaları ile kendisinden söz ettireceğe benziyor.

Bu arada ufak bir not da eklemiş olalım…Eşsiz doğası ve göz alıcı dekorasyonuyla dikkat çeken Laurel İstanbul, zaman zaman dizi setlerine de ev sahipliği yapıyor. 

İstanbullular Millet İftarında buluştu

Bursa'da otelde yangın faciası 2 kişi can verdi

Boykot listesi güncellendi, dev meydan mitingleri geliyor

Her Şey Çok Güzel Olacak Berkay tutuklandı

Kartalkaya faciası | Ruhsat veren müdür gözaltında

AKP'li Mücahit Birinci'ye tepki yağdı

Miting meydanlarını gölgeleyen küfürlere tepki yağıyor

TKP: Yönetici ve üyelerimiz derhal serbest bırakılmalıdır

KOBİ’ler için hassas verileri koruma rehberi

Saraçhane meydanı 5. gününde doldu | 15 milyon oy kullandı

Silivri'de İmamoğlu - Özdağ karşılaşması

İmamoğlu'na karar muamması! Yandaşlar servis etti, savcılık yalanladı

Ekrem İmamoğlu tutuklandı | Türkiye'ye yazık oldu

İBB soruşturmasında tutuklanan isimler açıklanıyor

Saraçhane'de polisten gazlı müdahale, yaralılar var

Mansur Yavaş, TOMA'ların ıslattığı öğrencilere battaniye

Keşke bu bariyerleri kaçaklara karşı sınırlara kursaydınız

İstanbul'a giriş çıkışlara sınırlama getirildi

Zafer Partisi, meydanlara geri dönüyor

İmamoğlu'ndan manifesto gibi ifade | Kasıtlı bir pusu staretejisi

Ankara'da ulaşıma İmamoğlu yasağı | ODTÜ'ye ulaşım yasak

İmamoğlu gözaltına alındı, Cengiz'e arazi yağdı

‘R’ Harfini Söyleyemeyen Çocuklar İçin Gizli Neden: Dil Bağı

Öfke kontrolu eğitimi ile trafik kazaları yüzde 50’den fazla azalır!

Özgür Özel'in hedefinde AKP ve yandaş medya var

Serdar Haydanlı serbest bırakıldı | Kilit isim demişlerdi

Zeynep Bastık'tan ODTÜ öğrencilerine destek

Türkiye sokakta, Habertürk'te Cübbeli var

Engellemeler, polis barikatları, TOMA'lar yüz binleri durduramadı

Ekrem İmamoğlu | Bu soruyu muhattap almıyorum

Yükleniyor

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.Galatasaray 30 24 1 5 44 77
2.Fenerbahçe 29 22 2 5 47 71
3.Samsunspor 30 15 9 6 9 51
4.Eyüpspor 30 14 8 8 16 50
5.Beşiktaş 29 13 7 9 12 48
6.İstanbul Başakşehir 29 13 10 6 9 45
7.Gazişehir Gaziantep 29 12 11 6 1 42
8.Konyaspor 31 11 13 7 -5 40
9.Antalyaspor 30 11 12 7 -19 40
10.Trabzonspor 29 10 10 9 11 39
11.Göztepe 29 10 10 9 9 39
12.Kasımpaşa 30 9 9 12 -4 39
13.Kayserispor 29 9 11 9 -11 36
14.Bodrum FK 31 9 15 7 -12 34
15.Rizespor 29 10 15 4 -14 34
16.Sivasspor 30 8 15 7 -10 31
17.Alanyaspor 29 8 14 7 -11 31
18.Hatayspor 30 4 19 7 -25 19
19.Adana Demirspor 29 2 23 4 -47

YAZARLAR