• BIST 100

    9930,41%0,26
  • DOLAR

    33,95% 0,29
  • EURO

    37,97% 0,50
  • GRAM ALTIN

    2733,20% -0,04
  • Ç. ALTIN

    4453,97% 0,00

Kiracısına domuz bağlı işkence yapmış

Bursa'da oda kiraladığı şahsa dehşeti yaşatan ev sahibi, kadın kıyafeti giydirip domuz bağıyla işkence yaptığı ortaya çıktı

GÜVENLİK 15.07.2024 15:00:00 0
Kiracısına domuz bağlı işkence yapmış

Kiracısına domuz bağlı işkence yapmış

 


Bursa'da 37 yaşındaki Mehmet Ö., Ozan U.'nun evinin bir odasını aylık 4 bin liraya kiraladı. Üç gün sonra eve gelen misafirlerden rahatsız olan Mehmet Ö., parasını geri alıp ayrılmak istedi. Para karşılığı cep telefonunu alan Mehmet Ö., 10 gün sonra Ozan U. tarafından konuşmak için çağrıldı ve evde işkenceye maruz kaldı. Mehmet Ö.'ye kadın kıyafetleri giydirilip, fotoğrafları sosyal medyada paylaşıldı.

Bursa'nın Yenişehir ilçesinde gündelik işlerde çalışan Mehmet Ö.'nün kiraladığı oda, kabus dolu günlere sahne oldu. İddiaya göre, Mehmet Ö., kiraladığı odada misafir trafiğinden rahatsız olunca parasını isteyip çıkmak istedi. Ancak bu talep, ev sahibi Ozan U. ve arkadaşlarının acımasız şiddetine neden oldu.

Mehmet Ö., Yıldırım ilçesindeki Ozan U.'nun evinde aylık 4 bin liraya bir oda kiralamıştı. Evde sadece üç gün kalan Mehmet Ö., misafir yoğunluğundan rahatsız olup parasını geri isteyerek evden ayrılmak istediğini söyledi. Nakit parası olmadığını belirten Ozan U., Mehmet Ö.'ye alacağına karşılık cep telefonunu verdi.

Ancak olaylar burada bitmedi. İddiaya göre, Ozan U., on gün sonra Mehmet Ö.'yü helalleşmek için evine davet etti. Mehmet Ö., bu daveti kabul ederek eve gittiğinde, Ozan U. ve arkadaşları Semih S. (34) ile Volkan K. (30) tarafından kapı kilitlenerek demir çubuk ve sopalarla dövüldü. Gürültüyü duyan Ozan U.'nun babası Osman U. (66) da Mehmet Ö.'ye tokat attı.

Şiddetin boyutu burada da kalmadı. Bir gün sonra eve gelen Ozan U.'nun eşi Mine U. (30), iddiaya göre Mehmet Ö.'ye kadın iç çamaşırı giydirip, müzik eşliğinde oynattı ve bu anları fotoğraflayarak sosyal medyada paylaştı. Mehmet Ö., bu utanç verici paylaşımlar üzerine Volkan K.'nin eşi tarafından kurtarılıp polise teslim edildi.

'BENİ ÇOK FENA DÖVDÜLER'
Mahkemede mağdur olarak ifade veren Mehmet Ö., yaşadığı dehşeti şöyle anlattı: "Gündelik işçi olarak çalışıyorum. Bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine tanıştığım sanıkla evinin bir odasını aylık 4 bin liraya kullanmam koşuluyla anlaştık. Eve gelip gidenin sayısı belli değildi ve rahatsız oldum. Üçüncü gün çıkacağımı söyleyip paramı istedim. O da nakit olmadığını belirtip, satmam için cep telefonunu verdi. On gün sonra telefon açıp helalleşmek için beni ikametine çağırdı. Eve girince iki arkadaşıyla kapıyı kilitleyip, bana saldırdılar. Demir çubuk ve büyük bir sopayla acımasızca vurdular. Beni çok fena dövdüler."

Mehmet Ö., tuvaletin havalandırma boşluğundan yardım istemeye çalıştığını, sesini duyuramayınca kapıyı kırarak çıkarıldığını ve ardından domuz bağıyla bağlanarak işkenceye devam edildiğini belirtti. Gözyaşları içinde devam eden Mehmet Ö., "Evde kaldığım ikinci gün, Ozan'ın üst katta oturan babası eve gelip bana iki tokat attı. Sonra eşi gelip, kadın iç çamaşırlarını bana giydirerek müzik eşliğinde oynattı ve fotoğraflarımı çekerek sosyal medyadan paylaştı. Canımı çok yaktılar. Sosyal medyadaki paylaşımı gören sanıklardan Volkan K.'nin eşi eve gelip beni kurtardı ve polise getirdi." dedi.

SANIKLARIN SAVUNMASI
Tutuklu olarak duruşmada savunmasını yapan Ozan U., Mehmet Ö.'nün gerçekleri söylemediğini iddia ederek, "Evimin odasını verdiğim Mehmet Ö. telefonumu çaldı. Üstelik bana ve eşime küfretti. Ben de kendisini dövdüm. Olay, bundan ibaret hakim bey" dedi.

Mine U. ise, "Eve geldiğimde müşteki, kadın iç çamaşırlarını giymişti. Benim olay ile hiçbir alakam yok." şeklinde ifade verdi. Semih S.'nin avukatı Canan Kongur, müvekkilinin olayla hiçbir ilgisi olmadığını belirterek, "Müvekkilim olay günü ve olay anında müşteki darbedilirken, kadın iç çamaşırları giydirilirken ve resmedilirken o ortamda kesinlikle bulunmamıştır. Beraatini istiyorum." dedi.

TAHLİYE KARARI
Osman U. ve Volkan K. de yöneltilen suçlamaları kabul etmezken, mütalaa veren savcı, sanıklar hakkında 'Yaralama', 'Tehdit' ve 'Kişiyi hürriyetinden yoksun kılma' suçlarından 2 yıldan 10 yıla kadar hapis cezası talep etti. Mahkeme heyeti, karar aşamasına gelen duruşmayı erteleyerek, tek tutuklu sanık Ozan U.'nun tahliyesini kararlaştırdı.


HES Kablo ihalesi yoğun talep yüzünden bir ay ertelendi

Gurbetçi bedava yol köprü ve internet istiyor

Köylünün tarlasına bakanlıktan el koyma hazırlığı

Teknoloji, omurga cerrahisindeki riskleri azaltıyor…

Boğaziçi Kıtalararası Yüzme Yarışı'na Memorial desteği

Obeziteye karşı 7 altın öneri

Efsane Kia Sorento yenilenen yüzüyle Türkiye’de!

Kriz, Türkiye'yi beton tarlasına çeviren inşaat sektörünü vurdu

Uyku keki skandalı büyüyor, bakanlık soruşturma açacak mı?

Düzenli kahve tüketimi ruh halini iyileştiriyor ve depresyon riskini azaltıyor

Cem Bölükbaşı, Le Mans’taki dördüncü yarışı için Belçika’da!

Kaç Suriyeli T.C. vatandaşlığı aldı

6. Uluslararası Meze Festivali hazırlıkları sürüyor

Üreten Kadınlar Yarışması’nın dördüncüsü başlıyor

Bağırsak sağlığı beyin sağlığını etkileyebilir!

Dünya beyzbolunun en büyük yıldızı Türk mühendislere emanet

Kandıra'da 2 kız kardeş baraj gölünde boğularak can verdi

Sokak röportajına tutuklama, kara para aklamaya tahliye

Roblox açılacak mı? RTE: Vergiden kaçış oyununu kaldırdı!

Filistinli iş insanının katil zanlısı Filistinli çıktı

Elektrik Mühendisleri | Ormanlarla birlikte ülkenin ciğerleri yanıyor

Gönüllü itfaiyecilik sistemiyle yangınlar büyümeden söndürülebilir

2. Fethiye Gastronomi Festivali 24 Eylül'de başlıyor

Dilan Polat tahliye edildi

Önce İliç'in canına okudular, şimdi de bin 900 işçiyi çıkardılar

Enerjisa Dağıtım Şirketleri Elektrik Altyapısı Geleceğe Hazır

Dans Pistinde Heyecan Yükseliyor

Gizli seyreden hipertansiyona dikkat!

Lonca’nın 10. dönemine 11 startup seçildi

Trouw Nutrition’dan Türkiye'ye yeni yatırım sinyali

Yükleniyor

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.Beşiktaş 2 2 0 0 4 6
2.Galatasaray 2 2 0 0 2 6
3.Eyüpspor 2 1 0 1 3 4
4.İstanbul Başakşehir 2 1 0 1 2 4
5.Fenerbahçe 2 1 0 1 1 4
6.Rizespor 2 1 0 1 1 4
7.Sivasspor 2 1 0 1 1 4
8.Konyaspor 2 1 1 0 0 3
9.Gazişehir Gaziantep 2 1 1 0 0 3
10.Samsunspor 2 1 1 0 -1 3
11.Göztepe 2 0 0 2 0 2
12.Trabzonspor 1 0 0 1 0 1
13.Kasımpaşa 2 0 1 1 -1 1
14.Hatayspor 2 0 1 1 -1 1
15.Alanyaspor 2 0 1 1 -2 1
16.Antalyaspor 2 0 1 1 -2 1
17.Kayserispor 1 0 1 0 -1 0
18.Adana Demirspor 2 0 2 0 -2 0
19.Bodrum FK 2 0 2 0 -4 0

YAZARLAR

Mor Panjur Yakında