Tarih: 05.09.2023 22:44

İstanbul'da sel suları metroyu bastı, yolcular mahsur kaldı

Facebook Twitter Linked-in

İstanbul'da sel suları metroyu bastı, yolcular mahsur kaldı

 
İstanbul’un Arnavutköy ve Küçükçekmece ilçelerinde sağanak etkili oluyor. Arnavutköy’de bazı sokaklar ve caddeler göle dönerken Başakşehir metrosunu ise su bastı. Selin ardından bazı yurttaşlar bölgede mahsur kaldı.

Milletttt, bilin bakalım burayı kim inşa etti? Eski Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank'ın kuzeni Sedat Varank. Troller boşuna Ekrem Başkana sallamayın. https://t.co/acWOOI1E0C

— Bircan Yıldırım (@BRCNYLDRM78) September 5, 2023

İstanbul’da bazı bölgelerde sağanak yağış etkili oluyor. Arnavutköy’de sağanak nedeniyle birçok sokak iş yerleri ve evleri su bastı. Bazı ev eşyaları sokakta suya kapılırken bazı araçlar ise yolda kaldı. Evlerini su basan vatandaşlar ise kendi imkanlarıyla suları boşaltmaya çalışıyor. Bazı evleri su basması nedeniyle de itfaiye ekipleri mahsur kalma ihbarına ilişkin çalışmalarını sürdürüyor. Küçükçekmece’de ise bazı otomobiller suya gömüldü.

Bilgi: Görüntülerdeki Başakşehir- Kayaşehir metro hattı Ulaştırma eski Bakanı Adil Karaismailoğlu döneminde bakanlıkça yapılmış hattır. Hattın ödemesi İBB’den hala kesilmektedir pic.twitter.com/nFeIRyrPXb

— Büyükşehir Çalışıyor (@tcbuyuksehir) September 5, 2023


METRO İSTASYONU SULAR ALTINDA KALDI

Yağışla birlikte Kayaşehir Merkez Metro İstasyonu'nu su bastı. Seferlerin, Kirazlı-Toplu Konutlar istasyonları arasında yapıldığı öğrenildi.

YURTTAŞLAR MAHSUR KALDI!

Korkutan görüntüler Başakşehir Millet Kütüphanesi'nden geldi. Sokakların sular altına kalması nedeniyle kütüphanede mahsur kalan yurttaşlar yardım bekliyor.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —