Tarih: 02.01.2013 14:28

İDOBÜS, 9 ayda 1 milyonu aşkın yolcu taşıdı

Facebook Twitter Linked-in

İSTANBUL (CİHAN)- İstanbul Deniz Otobüsleri (İDO) Kabataş-Bursa-Kabataş hattında 9 ayda 1 milyonu aşkın yolcu taşıdı. İDOBÜS yolcularının yüzde 33´ü biletlerini 1, 5-6 ve 8-9 TL´lik tek haneli fiyatlardan satın aldı.

İDOBÜS'ten yapılan açıklamada, 22 Mart -24 Aralık 2012 tarihleri arasında Kabataş-Bursa-Kabataş hattında taşınan yolcu sayısının 1 milyon 113 bin 321´e ulaştığı kaydedildi. İDO Ticari İşler Direktörü Timuçin Konuksever, İDOBÜS hatlarında 1 TL´den başlayan çok hesaplı seçenekler sunduklarını söyledi. Konuksever, 9 aylık sürede, 140 bine yakın yolcu 5-6 TL´lik biletlerden, 115 bini aşkın yolcu da 8-9 TL´lik biletlerden yararlanarak İDOBÜS´ü tercih ettiler. dedi.

İstanbul-Bursa arasında sık seyahat eden öğrencilerin tek haneli fiyatlardan çok memnun olduklarını dile getiren Konuksever, ailelerin çocuklarına, akrabalarına ve sevdiklerine İDOBÜS´ün avantajlı biletlerinden hediye ettiklerini vurguladı. Konuksever, İDO´nun ulaştığı başarıyla ilgili olarak şunları söyledi: Kurumsal firmalar da İstanbul seyahatlerini tümüyle İDO´ ya yönlendirmeye başlayarak, toplu ve ucuz bilet alımları gerçekleştiriyorlar. İDOBÜS´ün hesaplı yaklaşımından memnuniyetini dile getiren bir diğer kesim de Bursa esnafı. Bilhassa şehrin ünlü kebapçıları son dönemde müşteri sayılarındaki artışa dikkat çekiyor ve İstanbul-Bursa arasındaki hesaplı İDOBÜS ulaşımının buradaki rolünü belirtiyor. Böyle hoş tepkiler almak da bizi son derece mutlu ediyor.

Konuksever ayrıca, 2013 yılında bu hatta 1 milyon 500 bin yolcu taşımayı hedeflediklerini açıkladı. 2013 yılında da Kabataş-Bursa-Kabataş hattında hesaplı seçeneklerini yolcularına sunmaya devam edeceklerinin altını çizen Konuksever, 2012 yılında yaşanan sefer yoğunluğu ve 1, 6 ve 9 TL´lik en hesaplı fiyatların 2013 yılında da yolcularla buluşacağını söyledi.
CİHAN


Orjinal Habere Git
— HABER SONU —