Tarih: 10.09.2024 20:14

ICRYPEX Ekonomi ve Kripto Seminerleri Sivas’ta Gerçekleşti

Facebook Twitter Linked-in

ICRYPEX Ekonomi ve Kripto Seminerlerinin Dokuzuncusu Sivas’ta Gerçekleşti

 

Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluşuna giden yolda en önemli adımlardan biri sayılan Sivas Kongresi’nin 105. Yılında alanında uzman gazeteci ve ekonomistlerin katılımıyla düzenlenen seminerde güncel kripto para dünyası, blok zinciri ve ekonomideki gelişmeler ele alındı.

 

Türkiye’nin en büyük kripto para platformlarından ICRYPEX, 7 Eylül Cumartesi günü Ekonomi ve Kripto Seminerlerinin dokuzuncu oturumunu Sivas’ta gerçekleştirdi. Kripto para ve ekonomi dünyasının buluşma noktası haline gelen, uzman isimlerin konuşmacı olarak bulunduğu seminerde; ekonomi ile ilgili genel değerlendirmelerin yanı sıra güncel gelişmeler ve yeni fırsatlar ele alındı.

 

ICRYPEX Yönetim Kurulu Başkanı Gökalp İçer’in yanı sıra ekonomi dünyasının önde gelen isimlerinden Selçuk Geçer, Ali Perşembe, Barış Soydan ve ICRYPEX Araştırma Yönetmeni Berk Koçak sektöre dair değerlendirmelerde bulundu. Kripto dünyasında yaşanan gelişmelerin interaktif olarak aktarıldığı etkinlik, katılımcılar tarafından büyük ilgi gördü. 

 

Türkiye’nin dört bir yanında finansal okuryazarlığı yaygınlaştırmak amacıyla harekete geçen ICRYPEX ile kripto dünyası Ekim ayında İstanbul’da buluşacak. Etkinlikte katılımcılar, öğrendiklerini gözden geçirmek, yeni bilgileri özümsemek ve kripto dünyasının sunduğu sınırsız olanakları keşfetmek için bir araya gelecek.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —