Tarih: 26.06.2024 12:15

Gürmen Group BM Küresel İlkeler Sözleşmesi imzacısı oldu

Facebook Twitter Linked-in

Gürmen Group Birleşmiş Milletler Küresel İlkeler Sözleşmesi imzacısı oldu

 

Kuruluşundan bu yana sürdürülebilir geleceği odağına alan Gürmen Group, bu doğrultuda stratejilerini destekleyecek kurumsal sürdürülebilirlik inisiyatifi olan Birleşmiş Milletler Küresel İlkeler Sözleşmesi (United Nations Global Compact) imzacısı oldu.

Gürmen Group böylece; özellikle Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları başta olmak üzere, Birleşmiş Milletler’in geniş kapsamlı kalkınma hedeflerinin geliştirilmesini destekleyen iş birliği projelerinde yer alma, hesap verebilirlik ve saydamlığın yanı sıra UN Global Compact’ın 10 ilkesini şirket kültürüne entegre edeceği taahhüdünü verdi.

Dünya çapında 160’tan fazla ülkeden 20.000’in üzerinde şirketin temsil edildiği küresel ağa dahil olmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyleyen Gürmen Group Üretim ve Operasyondan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Yasemin Gür Solmaz şu değerlendirmelerde bulundu: “UN Global Compact’in 10 ilkesini desteklediğimizi ve sürdürülebilirlik hedeflerine ulaşma yolunda kararlılıkla ilerlediğimizi paylaşmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Bu taahhüt, bizim kendi operasyonlarımıza odaklanmakla kalmıyor, aynı zamanda toplumun ve gezegenin sürdürülebilir geleceği için de önemli rol oynuyor. Bu bakış açısıyla UN Global Compact Küresel İlkeler Sözleşmesi İmzacısı olarak çalışmalarımızı devam ettireceğiz.”

Gürmen Group, sürdürülebilirlik alanındaki taahhütleri doğrultusunda, iş dünyasında pozitif bir değişim yaratmayı ve daha sürdürülebilir bir geleceğe katkıda bulunmayı amaçlıyor.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —