Tarih: 25.09.2024 12:39

Elmer Kütüphanesi üç yeni kitapla büyümeye devam ediyor

Facebook Twitter Linked-in

 

Elmer Ara Bul, Elmer ve Kayıp Ayıcık, Elmer ve Canavar Mundi Çocuk’ta

 

David McKee tarafından yazılan serinin yeni kitapları Elmer Ara Bul, Elmer ve Kayıp Ayıcık, Elmer ve Canavar, hikâyeleriyle olduğu kadar renkli çizimleriyle de çocuklara eğlenceli bir okuma deneyimi yaşatıyor.

 

 

Dünyaca ünlü ikonik çocuk kitapları yazarı ve illüstratör David McKee’nin Elmer serisi, üç yeni kitapla Mundi Çocuk etiketiyle çıktı. Elmer Ara Bul, Elmer ve Kayıp Ayıcık, Elmer ve Canavar çocuklara yepyeni hikâyelerle dokunuyor.

 

Elmer ve Kayıp Ayıcık’ta Bebek Fil oyuncak ayısını kaybettiği için uyuyamıyor. Tabii ki Elmer ayıyı bulmak için kolları sıvıyor. “Yardım edin! Kayboldum!” sesini duyan Elmer, merak etmeden duramıyor: Peki Bebek Fil’in oyuncak ayısı konuşabiliyor mu, yoksa Wilbur her zamanki gibi Elmer’e bir oyun mu oynuyor? Kitap, 4 ve üzeri yaşlardaki çocuklar için uygun. 

 

Elmer ve Canavar, ormandaki kargaşayı konu alıyor. 4 ve üzerindeki yaş grubuna uygun olan hikâyede garip bir kükreme sesi ormandaki tüm hayvanların korkuyla kaçışmasına neden oluyor. Aralarında sadece Elmer neler olup bittiğini araştıracak kadar cesaretli davranıyor. 

 

2 ve üzeri yaşlardaki çocuklar için kaleme alınan Elmer Ara Bul’da ise çocuklar bir “ara bul” macerasında Elmer’e katılmaya davet ediliyor. Bu macerada her sayfa Elmer’in rengârenk dünyasından bulunacak şeyler, cevaplanacak sorular ve keşfedilecek ayrıntılarla çocukları interaktif bir yolculuğa çıkarıyor.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —