• BIST 100

    10028,37%-0,01
  • DOLAR

    34,13% 0,08
  • EURO

    38,23% 0,16
  • GRAM ALTIN

    2914,49% 0,01
  • Ç. ALTIN

    4770,63% 0,00

Bu Cuma Vizyonda Yer Alacak Filmler Belli Oldu

Birbirinden farklı filmlere ev sahipliği yapan Paribu Cineverse, sinemaseverleri 27 Eylül Cuma günü vizyona girecek yeni filmlerle buluşturuyor.

KÜLTÜR - SANAT 25.09.2024 12:19:00 0
Bu Cuma Vizyonda Yer Alacak Filmler Belli Oldu

Bu Cuma Vizyonda Yer Alacak Filmler Belli Oldu 

 

CGV Çocuk Aile Kulübü Film Festivali kapsamında yeniden vizyona girecek Angry Birds Filmi 2, Otel Transilvanya 3: Yaz Tatili ve Şirinler: Kayıp Köy filmlerinin yanı sıra Joker, Megalopolis, Meşru Gayrimeşru, Azrail (Azrael), Kuzugiller ve Uçuş Hayali, Gelecek Yıl Aynı Yerde (This Time Next Year), Fussilet ve Diriliş Adası (Rebirth Island) filmleri sinemaseverlerin beğenisine sunuluyor.

 

 

 

Pek çok filmi dünyayla birlikte aynı anda vizyona getiren Paribu Cineverse, bu Cuma da birbirinden farklı türde yerli ve yabancı filmleri vizyona getiriyor. Dramdan komediye, gerilimden animasyona kadar önemli yapımların vizyonda olacağı 27 Eylül Cuma günü, sinemaseverlere farklı dünyaların kapılarını aralayacak.

CGV Çocuk Aile Kulübü Film Festivali kapsamında yeniden vizyona girecek olan Angry Birds Filmi 2, Otel Transilvanya 3: Yaz Tatili ve Şirinler: Kayıp Köy filmlerinin yanı sıra Joker, Megalopolis, Meşru Gayrimeşru, Azrail (Azrael), Kuzugiller ve Uçuş Hayali, Gelecek Yıl Aynı Yerde (This Time Next Year), Fussilet ve Diriliş Adası (Rebirth Island filmlerinin içerisinde bulunduğu 27 Eylül Cuma haftasının vizyon programı Paribu Cineverse’ün mobil uygulaması ve internet sitesi üzerinden takip edilebiliyor. 

27 Eylül Cuma günü vizyonunun öne çıkanları

 

  • CGV Çocuk Aile Kulübü Film Festivali kapsamında sevilen bilgisayar oyunundan beyazperdeye uyarlanan Angry Birds filminin devam halkası olan Angry Birds Filmi 2, Dracula ve ailesinin lüks canavar gemisindeki tatil maceralarını konu edinen Otel Transilvanya 3: Yaz Tatili ve ilk iki filmin başarısından sonra üçüncü halkası olarak vizyona giren sevilen çizgi filmin animasyon uyarlaması Şirinler: Kayıp Köy yeniden vizyona giriyor. 
  • 2019 yılında vizyona giren ve kısa sürede kültleşmeyi başaran Joaquin Phoenix'in başrolünde olduğu Joker, yeniden vizyona giriyor. Başarısız bir komedyen olan Arthur Fleck'in hayatına odaklanan filmde, Happy lakabıyla tanınan ve bu lakabın ardına saklanan yalnız bir adamın hikayesi anlatılıyor. Arthur Fleck’in maruz kaldığı zorbalıklar, onun gitgide topluma aykırı bir adam haline gelmesine neden olur. Yavaş yavaş psikolojik olarak tekinsiz sulara yelken açılan Arthur, bir süre sonra kendisini Gotham Şehri’nde suç ve kaosun içinde bulur. Arthur, zamanla kendi kimliğinden uzaklaşıp Joker karakterine bürünür.
  • Senaristliğini ve yönetmenliğini Francis Ford Coppola’nın üstlendiği Megalopolis, dahi bir sanatçı olan Cesar Catilina’nın hikayesini konu ediniyor. Yıkıcı bir felaketin ardından Roma Şehri değişmek zorundadır. Bu değişim için dahi bir sanatçı olan Cesar Catilina’nın ütopik, idealist bir gelecek hayali vardır. Ancak onun isteklerinin gerçekleşmesinin karşısında Belediye Başkanı Franklyn Cicero vardır. Onların arasında kalan ise  Belediye Başkanı’nın kızı Julia Cicero olur. Julia, Cesar’a olan ilgisi ve inançlarına olan sadakati arasında seçim yapmak zorunda kalır. Bu seçim insanlığın geleceğini etkileyecektir. 
  • Haftanın yerli komedi filmlerinden Meşru Gayrimeşru, telefon dolandırıcılarının eline düşen bir hukuk profesörünün hikayesini konu ediniyor. Hukuk profesörü Erdem Kuş, telefon dolandırıcılarının eline düşer. Baktığı davalar nedeniyle baskı gören ve işini kaybeden Erdem Kuş, kendisini hakim, savcı, emniyet müdürü olarak tanıtarak dolandıran çetenin peşine düşer. Parasını almaya kararlı olan profesör, bu süreçte doğru bildiği şeyler hakkında kendi için tartışma yaşar. Erdem Kuş, dolandırıcılık çetesinin izini sürerken kendisini zorlu bir maceranın içinde bulur.
  • Korku filmi tutkunlarının ilgisini çekecek Azrail (Azrael), tutsaklığından kurtulmaya çalışan bir kadının hikayesini konu ediniyor. Artık kimsenin konuşmadığı bir dünyada, kadınların liderliğindeki bir topluluk, hapisten kaçan Azrail adında genç bir kadının izini sürer. Azrail peşindeki topluluk tarafından yakalandığında, vahşi doğada kadim bir kötülüğe kurban edilmeden hayatta kalmak için savaşmak zorundadır.
  • Haftanın animasyon filmlerinden Kuzugiller ve Uçuş Hayali, uçmayı hayal eden bir koyunun hikayesini konu ediniyor. Genç bir koyun olan Woolina’nın en büyük hayali uçmaktır. Ancak o, yalnızca kuşların uçak uçurmasına ve göklerde uçmasına izin verilen bir dünyada yaşar. Babası ve dünya onun karşısında olsa da Woolina, hayallerini gerçekleştirmek için arkadaşları ile birlikte en sevdiği kahraman karakter Süper Baykuş'un izinden gider ve bir uçuş okuluna yazılır. Hayatlarının sonsuza dek değişmesini sağlayacak bir yarışa katılan Woolina ve arkadaşları, yarışı kazanmak için zorlu bir mücadeleye girişir.

CGV Mars Cinema Group Hakkında:

CGV Mars Cinema Group, Türkiye’de sinema sektörü ile ilgili sonsuz potansiyel beklentisiyle 2016 yılında CGV ve Mars’ın bir araya gelerek aile olmasıyla Türkiye’de sinema izleyicisine üstün hizmet kalitesiyle sinema keyfi sunmak için çalışmalarını sürdürmektedir. IMAX, 4DX, Starium, ScreenX gibi ileri düzey film teknolojilerini Türkiye ile ilk buluşturan şirket olan CGV Mars Cinema Group, konforlu, özelleştirilmiş koltuklarının yer aldığı Gold Class ve Tempur salonları ile de farkını ortaya koymaktadır. Paribu Cineverse salonları ile dünya standartlarındaki teknolojiyi; konfor, ergonomi ve üstün hizmet anlayışı ile birleştiren CGV Mars Cinema Group, sunduğu avantajlı kampanyalar ve CGV Cinema Club ile sinema keyfini herkesle buluşturmayı hedeflemektedir. CGV Mars Cinema Group Türkiye genelinde 28 şehirde, 77 sinema işletmesi ve 633 salon sayısı ile sinemaseverlere hizmet sunan, Türkiye’nin en büyük sinema zinciridir.


Remed Etikhat, SpeakHup oldu

Sanat Güneşi Zeki Müren Kabri başında anıldı

Kedi köpek mamasında ihracat hedefi 140 milyon dolar

Robot süpürge pazarında Roborock rekoru

Dünyanın dört bir yanına seyahatte BookingAgora güvencesi!

Çok sevilen BKM yapımları artık GAİN’de!

İBB Gençlik ofislerinde güz dönemi eğitimleri başlıyor

Yedi İklimden Türküler Konseri ile Türk Halk Müziği Ziyafeti

Türk ilaç şirketi Gen'den Sedef hastalığı için umut veren ilaç

FYZoo Bu Hafta Sonu Sizi Bekliyor!

Zorlu Holding, 2023 sürdürülebilirlik raporunu yayınladı

Uyuyan kripto cüzdanlar yeniden aktifleşiyor

Kaleseramik iki stratejik atamayla pazarlama yönetimini güçlendirdi

Ditaş Kadın Denizciler Gelişim Programı 3. Yılında!

Elmer Kütüphanesi üç yeni kitapla büyümeye devam ediyor

İstanbul itfaiyesi 310 yaşında | İmamoğlu itfaiye teşkilatını ağırladı

Arzum ikinci çeyrek sonuçlarını paylaştı

Bu Cuma Vizyonda Yer Alacak Filmler Belli Oldu

Suriyeli sığınmacılar ülkelerine dönüş için ikna edilmeli!

Şekerbank’tan Ahilik Haftası’nda esnafa özel kampanya

Kitap | Beagle’ın Yolculuğu Can Yayınları’ndan çıktı

EMO | Telekomünikasyon Tarifelerindeki "Kota Aşımı" Oyunu Bozulsun

Macaristan Sağlık Endüstrisi | Yenilikçilik ve Küresel Etki

İyi temizlenmeyen diş araları çürük riskini artırıyor

BDDK düğününde, denetlenen şirketler altın takma yarışına girdi

İstanbul'da Kültür Buluşmaları Sivas ile devam ediyor

Türkiye'de gençlerin gelecek kaygısı derinleşiyor

Yeni Renault Captur Türkiye'de

Sanatçı Dila Naz Akgün sergisi | Toprakla Ateşin Aşkı

2024 Yapay Zekâ Entegrasyonu Yılı Oldu

Yükleniyor

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.Galatasaray 6 6 0 0 15 18
2.Fenerbahçe 6 4 1 1 9 13
3.Beşiktaş 5 4 0 1 7 13
4.Samsunspor 6 4 2 0 4 12
5.İstanbul Başakşehir 5 3 1 1 4 10
6.Göztepe 5 2 0 3 5 9
7.Eyüpspor 6 2 1 3 3 9
8.Konyaspor 6 2 2 2 -1 8
9.Sivasspor 6 2 2 2 -1 8
10.Antalyaspor 6 2 2 2 -3 8
11.Kasımpaşa 6 1 2 3 -2 6
12.Alanyaspor 6 1 2 3 -3 6
13.Bodrum FK 6 2 4 0 -4 6
14.Trabzonspor 5 0 0 5 0 5
15.Gazişehir Gaziantep 5 1 3 1 -3 4
16.Rizespor 6 1 4 1 -11 4
17.Kayserispor 5 0 2 3 -4 3
18.Hatayspor 6 0 4 2 -6 2
19.Adana Demirspor 6 0 5 1 -9 1

YAZARLAR