Tarih: 25.09.2024 12:19

Bu Cuma Vizyonda Yer Alacak Filmler Belli Oldu

Facebook Twitter Linked-in

Bu Cuma Vizyonda Yer Alacak Filmler Belli Oldu 

 

CGV Çocuk Aile Kulübü Film Festivali kapsamında yeniden vizyona girecek Angry Birds Filmi 2, Otel Transilvanya 3: Yaz Tatili ve Şirinler: Kayıp Köy filmlerinin yanı sıra Joker, Megalopolis, Meşru Gayrimeşru, Azrail (Azrael), Kuzugiller ve Uçuş Hayali, Gelecek Yıl Aynı Yerde (This Time Next Year), Fussilet ve Diriliş Adası (Rebirth Island) filmleri sinemaseverlerin beğenisine sunuluyor.

 

 

 

Pek çok filmi dünyayla birlikte aynı anda vizyona getiren Paribu Cineverse, bu Cuma da birbirinden farklı türde yerli ve yabancı filmleri vizyona getiriyor. Dramdan komediye, gerilimden animasyona kadar önemli yapımların vizyonda olacağı 27 Eylül Cuma günü, sinemaseverlere farklı dünyaların kapılarını aralayacak.

CGV Çocuk Aile Kulübü Film Festivali kapsamında yeniden vizyona girecek olan Angry Birds Filmi 2, Otel Transilvanya 3: Yaz Tatili ve Şirinler: Kayıp Köy filmlerinin yanı sıra Joker, Megalopolis, Meşru Gayrimeşru, Azrail (Azrael), Kuzugiller ve Uçuş Hayali, Gelecek Yıl Aynı Yerde (This Time Next Year), Fussilet ve Diriliş Adası (Rebirth Island filmlerinin içerisinde bulunduğu 27 Eylül Cuma haftasının vizyon programı Paribu Cineverse’ün mobil uygulaması ve internet sitesi üzerinden takip edilebiliyor. 

27 Eylül Cuma günü vizyonunun öne çıkanları

 

CGV Mars Cinema Group Hakkında:

CGV Mars Cinema Group, Türkiye’de sinema sektörü ile ilgili sonsuz potansiyel beklentisiyle 2016 yılında CGV ve Mars’ın bir araya gelerek aile olmasıyla Türkiye’de sinema izleyicisine üstün hizmet kalitesiyle sinema keyfi sunmak için çalışmalarını sürdürmektedir. IMAX, 4DX, Starium, ScreenX gibi ileri düzey film teknolojilerini Türkiye ile ilk buluşturan şirket olan CGV Mars Cinema Group, konforlu, özelleştirilmiş koltuklarının yer aldığı Gold Class ve Tempur salonları ile de farkını ortaya koymaktadır. Paribu Cineverse salonları ile dünya standartlarındaki teknolojiyi; konfor, ergonomi ve üstün hizmet anlayışı ile birleştiren CGV Mars Cinema Group, sunduğu avantajlı kampanyalar ve CGV Cinema Club ile sinema keyfini herkesle buluşturmayı hedeflemektedir. CGV Mars Cinema Group Türkiye genelinde 28 şehirde, 77 sinema işletmesi ve 633 salon sayısı ile sinemaseverlere hizmet sunan, Türkiye’nin en büyük sinema zinciridir.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —