Tarih: 07.06.2024 08:11

Breitling Türkiye için ürettiği özel saatle 140. yılını kutladı

Facebook Twitter Linked-in

Breitling Türkiye için ürettiği özel saatle 140. yılını kutladı

 


Breitling; Galataport İstanbul’un terasında düzenlediği etkileyici lansman etkinliğinde, Türkiye için özel olarak tasarlanan Superocean Heritage B20 Automatic 44 saatini ve markanın 140 yıllık köklü mirasını kutlayan yeni modellerini tanıttı.

 

Sadece 50 adet üretilmiş Superocean Heritage B20 Automatic 44, ilhamını Türkiye'nin zengin bir çeşitliliğe sahip Anadolu topraklarından ve özellikle Boğazkere üzümlerinden ilham alıyor. Bordo renkli kadran, Anadolu bağlarının kıymetli hasadı üzümlerin büyüleyici rengini yansıtıyor.

 

Özel kutlama ve lansman etkinliğine, sanat dünyası ve cemiyet hayatından çok sayıda davetli katıldı. Ünlü konuklar arasında; Hatice Şendil, Burak Sağyaşar, Zeynep Tuğçe Bayat, Cansel Elçin, Onur Büyüktopçu, Batya Kebudi yer aldı. Simge Eğrilmez’in sahnesi ve Şirin Ediger’in DJ performansıyla renklenen gecede misafirler, Superocean Heritage B20 Automatic 44'ü ilk kez görme ve Breitling’in 140 yıllık yenilikleri çerçevesinde tanıttığı en son koleksiyonları özel bir odada keşfetme fırsatını yakaladı.

Etkinlik sırasında ressam Kerem Gürkavcu, mekanın bir bölümünde Superocean Heritage B20 Automatic 44’u resmetti. Saatin tüm detaylarını en ince ayrıntılarıyla o esnada dev bir tuvalin üzerine taşınması, herkes tarafından yoğun ilgi topladı. Özel kokteyller ve şarküteri masasındaki çeşitli lezzetlerin ikram edildiği gecede, beyazperdeyi andıran büyük ekranda saatin dikkat çekici videosu yayınlandı. Misafirlere, saatin hikayesinin anlatıldığı özel tasarım kutuda Doğuş Grubu'nun ödüllü şarabı Boğazkere hediye edildi.

Breitling’in 140. yıl dönümü hakkında Breitling Orta Doğu, Hindistan ve Afrika Genel Müdürü Aed Adwan şunları söyledi: “Markanın 140 yıllık yeniliklerini, Türkiye için özel olarak üretilen Superocean Heritage 44’un lansmanıyla kutlamaktan mutluluk duyuyoruz. Bu sene, Breitling için muhteşem bir dönüm noktası. Geride bıraktığımız 140 yıldaki atılımlarımıza ithaf eden etkinlikler, sergiler ve özel lansmanlarla dolu aylar geçirmeyi dört gözle bekliyoruz.”

DSaat ekibi, özel üretim Superocean Heritage B20 Automatic 44 hakkında görüşlerini şu sözlerle dile getirdi: “Breitling gibi köklü bir markanın böylesine özel bir dönemine şahitlik etmek çok mutluluk ve gurur verici. Yıl dönümünü, Türkiye için sınırlı sayıda üretilen bir saatle kutlamanın önemi ise apayrı. Markanın geçmiş 140 yıla ait hiç eskimeyen yeniliklerini onurlandırmayı sürdürürken, gelecekteki yeniliklerini de heyecanla bekliyoruz.”

1950'lere ait orijinal Superocean'dan esinlenen Superocean Heritage, saatin ikonik tasarım özelliklerini modern bir dokunuşla birleştirdi. Breitling Manufacture Caliber B20 ile çalışan Superocean Heritage B20 Automatic 44’un, siyah seramik bezeli, paslanmaz çelik kasası ve ona uyumlu paslanmaz çelik örgü bileziği bulunuyor. Tüm Breitling modelleri gibi bu saatler de hassasiyet ve performanslarının bağımsız bir teyidi niteliğindeki COSC sertifikalı (Contrôle Officiel Suisse des Chronomètres) kronometrelerle işliyor.

140. yılına iş birlikleri, pek çok yeni modeli ve özel tasarımlarıyla imza atan Breitling, ilham verici girişimleriyle her an kendini yenilemeye devam ediyor.


BREITLING HAKKINDA;

İsviçreli lider saat üreticisi Breitling, 1884 yılında kuruldu. Yenilikçi şirket, modern kronografı icat etti ve navigasyon görevi gören saati geliştirmenin öncülüğünü üstlendi. Dünyanın dört bir yanında endüstriyel-loft tarzında 240’ı aşkın perakende lokasyonu bulunan Breitling, günlük stile uygun, kapsayıcı ve sürdürülebilir bir lüks marka olarak hala çığır açıyor. Hava, kara ve deniz üçlüsüne odaklanan tüm koleksiyonları, Breitling’in kendine özgü modern-retro tarzını destekliyor. Her saat mekanizmasının olağanüstü kalitesi COSC sertifikalı kronometre statüsü ile onaylanan marka, kendi mekanizmalarını üreten birkaç bağımsız saat tasarımcısı arasında yer alıyor. Bugün Breitling; daha iyi malzemeler, daha iyi üretim, daha iyi ambalaj ve baştan sona izlenebilirlik ilkesiyle harika ürün ve deneyimler yaratıp daha iyisini başarma misyonunu benimsiyor. Klasik saat yapımını en son ve en sürdürülebilir inovasyonlarla birleştiren Breitling; köklü tarihine sahip çıkarken, bir yandan da bakış açısını zamanının çok ötesine taşıyor.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —