Tarih: 12.10.2024 11:30

Bayim Olur Musun? Fuarı 2024 için geri sayım başladı

Facebook Twitter Linked-in

Bayim Olur Musun? Fuarı 2024 için geri sayım başladı

 

Türkiye’nin franchising ve markalı bayilik fuarı “Bayim Olur Musun?”, bu yıl 22’nci defa kapılarını, markalar ve yatırım fırsatı arayan girişimcilerle buluşturmak için açacak. 

Reel ekonomi çarklarının daha da güçlenmesine katkı sağlayacak platform sayesinde, kendi işini kurmak isteyen girişimciler ve yeni yatırımlarla büyümek isteyen markalar, 17-20 Ekim 2024 tarihleri arasında İstanbul Yenikapı Avrasya Gösteri ve Sanat Merkezinde gerçekleşecek Bayim Olur Musun?” Franchising & Markalı Bayilik Fuarı’nda buluşacak. Yeni yatırım fırsatlarının keşfedilmesini sağlayacak olan fuar, 100’lerce kişiye ev sahipliği yapacak.

 

 

Medyafors Fuarıdılık Yönetim Kurulu Başkanı Özhan Erem, birçok yatırımcının, birikimlerini değerlendirmek için franchise sistemini tercih ettiğine dikkat çekerek: “Franchise sektörü, sağlam bir iş modeli ve marka desteği sunarak girişimcilerin başarı şansını artırıyor. Kendi işinizin patronu olmanın yanı sıra, bir franchise alarak bu başarıyı daha da ileriye taşıyabilirsiniz. Sonuç olarak, yüksek faiz döneminin sona ermesiyle birlikte, uzun vadeli, kalıcı kazanç fırsatları daha görünür hale geliyor. 

 

Kendi işini kurmak isteyen girişimciler için franchise sektörü, bu dönemde değerlendirilmesi gereken önemli bir seçenek olarak öne çıkıyor. Bayim Olur Musun? Fuarı, bu fırsatları keşfetmek için mükemmel bir başlangıç olarak kapılarını 17-20 Ekim’de açacak. Davetiyenizi almak için hızlı davranın ve bu önemli fırsatı kaçırmayın!” diye konuştu. 


 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —