Tarih: 06.06.2024 10:50

Afyon Valiliği, Başkan Köksal'ı ifadeye çağırmış

Facebook Twitter Linked-in

Afyon Valiliği, Başkan Köksal'ı ifadeye çağırmış


 


Suriyeli, Afgan ve Pakistanlı ile Afrika kökenlilerin istilasına uğrayan Türkiye'de, kendi vatandaşlarını hastane kuyruklarında öğüten AKP iktidarı, yabancıları el üstünde tutuyor. Türk Kurtuluş Savaşı'nın simge şehri Afyonkarahisar'a kadar inen sağınmacı yabancılar, şehirde kendi gettolarını oluştururken, sessiz işgalle mücadele edenlere AKP'nin kadrolu yöneticilerinin hışmına uğruyor. Afyonkarahisar Valiliği, Belediye Başkanı Burcu Köksal'ı ifade vermeye çağırdığı ortaya çıktı.

Kendi esnafının derdini, sorunlarını, sıkıntılarını dert etkmeyen Valilik, Irak uyruklu bir kişinin evrakları tam olmasına rağmen ruhsat vermediği iddiasıyla Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burcu Köksal’ın ifadesini istedi.

Cumhuriyet Gazetesi'nin AfyonPostası'ndan aktardığına göre, valiliğin yazısında, Irak uyruklu kişinin spor salonu açmak için evrakları tam olmasına rağmen bekletildiği ve belediyeden kendisine “İstersen ağzınla kuş tut yine de bu dükkan açılmayacak, Burcu Hanım söz verdi sözünü tutacak” denildiği iddia edildi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —