Sansung Galaxy S6 Batarya Testinden Geçti.

Samsung'un yeni modeli Galaxy S6 Batarya Testinden Başarıyla Geçti.testi Başarıyla Tamamlayan Samsung Galaxy S6 Rakiplerine Oranla Bu Alanda Bir Adım Öne Geçti.

27 Mart 2015 Cuma 11:30
Sansung Galaxy S6 Batarya Testinden Geçti.






                      Samsung Galaxy S6 Batarya Testinden Geçti.

    Samsung‘un yeni akıllı telefonu olan Galaxy S6‘nın büyük bir alanda yüksek performans vermesini umut ediliyor.
Yabancı kaynaklı sitelerde yer alan  bilgilere göre Samsung’un Galaxy S6 modelli telefonu gündelik hayatta nasıl bir batarya performansı sunuyor belki de tüm Samsung sevenlerin merak ettiği bir konu.
   Ülkemizde akıllı telefon alırken en çok dikkat etmiş olduğumuz batarya konusunda, Samsung’un yeni akıllı telefonu 2560 x 1440 piksel çözünürlük ve 576 ppi yoğunluğu ile gayet iyi bir performans sunuyor. Samsung’un Galaxy S serisinde bulunan ürünlerin günlük hayatta batarya konusunda sıkıntı çıkardığını biliniyor ve bu ürüne de o nedenli  tüketiciler olarak şüpheci yaklaşıyoruz.Samsung Galaxy S6 da  bunlara hiç gerek olmadığını gördük.

   Samsung Galaxy S6 gündelik kullanımda telefonla konuşma, Wi-fi ve veri bağlantısı açık durumda yüksek ısı da 7 saat 14 dakika sizlere kullanım imkanı sunuyor. Samsung mobil akıllı telefon sektöründe batarya ve pilde ki sorunu kullanıcıları için çözmüşdü.Şimdi ise pekiştirilmiş çözüm ile yine kullanıcılarının yüzünü güldürdü.

Son Güncelleme: 27.03.2015 11:38
Anahtar Kelimeler:
SamsungBataryaS6
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.