Instagram'da dik fotoğraflara özgürlük geldi

Instagram, platforma yatay ve dikey boyuttaki fotoğraf ve videoların yüklenmesine engel olan kısıtlamasını askıya aldı.

29 Ağustos 2015 Cumartesi 08:27
Instagram'da dik fotoğraflara özgürlük geldi






Instagram'da dik fotoğraflara özgürlük geldi


Sadece kare şeklindeki fotoğraf ve videoların sisteme yüklenmesine izin veren mobil fotoğraf paylaşım platformu Instagram, bu politikasından vazgeçti.

300 milyon aktif kullanıcısı bulunan Instagram, yaptığı resmi duyuruda yeni güncelleme kapsamında kullanıcıların artık yatay ve dikey boyuttaki fotoğraf ve videoları da paylaşabileceğini duyurdu.

Milyonlarca kullanıcının fotoğraf paylaşım alışkanlıklarını değiştiren güncelleme hem iOS hem de Android platformuna aynı zamanda geldi.

Platformun kullanım oranını artırmak için bir süredir çeşitli projeler geliştiren Instagram, geçtiğimiz aylarda Hyperlapse ve Layout isimli Instagram'ı destekleyici uygulamaları da kullanıma sunmuştu. 

2010'da kurulan Instagram, kısa sürede sosyal medyada yakaladığı hatırı sayılır başarının ardından 1 milyar dolar karşılığında Facebook'a satılmıştı. Facebook'un desteğini arkasına alan uygulama, butik bir aplikasyon olmaktan çıkıp birkaç yıl içinde 300 milyon kişiye hizmet sunan bir platforma dönüştü. 
Son Güncelleme: 29.08.2015 08:31
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.