GTA Türkçe: GTA Türkçe 2 yılda tamamlandı

Bilgisayar ağı üzerinde milyonlarca kişinin günlerce bıkmadan oynadığı ünlü oyun 2 yıllık bir çalışmanın ardından Türkçe'ye kavuştu.

22 Mayıs 2015 Cuma 15:44
GTA Türkçe: GTA Türkçe 2 yılda tamamlandı






GTA Türkçe: GTA Türkçe 2 yılda tamamlandı

GTA Türkçe oldu. Bilgisayar ağı üzerinde milyonlarca kişinin günlerce bıkmadan oynadığı ünlü oyun 2 yıllık bir çalışmanın ardından Türkçe'ye kavuştu. Uzun bir süredir beklenen GTA 5 için Türkçe yama nihayet yayınlandı.

Rockstar Games'in rekorlar kıran oyunu GTA 5 son ortaya çıkan satış rakamlarıyla ne kadar başarılı bir oyun olduğunu bir kez daha kanıtlamıştı. Bunun yanında oyunla ilgili çalışmalar ise bir süredir sürüyordu. Mesela oyun için hazırlanması beklenen Türkçe yama bu çalışmalardan biriydi.

GTATurk.com
ekibi, belirttiğine göre yaklaşık 2 yıldır 10'dan fazla kişiyle bu yama üzerinde çalışıyordu. Ekip çalışmalarının sonuna ise nihayet geldi ve bugün itibariyle oyunun beklenen yamasını yayınladı. Belirtilene göre on binlerce satır tek tek Türkçe'ye çevrilmiş.

Son Güncelleme: 22.05.2015 15:46
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.