Facebook'dan Yeni uygulama.

Facebook yeni uygulamalarını tanıttı.Dün akşam gerçekleştirilen tanıtımla yeni uygulamalar ve sosyal medya sitesi Facebook Beygir Work uygulaması dünyaya tanıtıldı.

27 Mart 2015 Cuma 11:40
Facebook'dan Yeni uygulama.






                                Facebook'dan Yeni uygulama.
   Facebook'un ilk oturumunu dün akşam gerçekleştirdiği F8 Geliştirci Konferansı'ndaFacebook Messenger'a bağlı yeni uygulamalarını ve Sosyal Medya Sitesi Facebook beygir Work uygulamasını dünyayla paylaştı.


                                                           STROBE FOR MESSENGER

   Facebook'un bu uygulaması ile kullanıcılar yeni ve geniş yelpazede resim filtrelerini kullanabiliyor ve bu şekilde oluşturulan GIF'ler Messenger üzerinden gönderilebiliyor.

                                                       SOUND CLIPS FOR MESSENGER

   Bu uygulama ile önyüklü olarak gelen eğlenceli ses efektlerini Sosyal Medya Sitesi Facebook Messenger üzerinden gönderebilirsiniz.

                                                         SHOUT FOR MESSENGER

   Bu uygulama, yapısı itibariyle Snapchat'e benziyor. Bu uygulama ile fotoğraflarınızın üzerine ova yazıp arkadaşlarınızla paylaşabiliyorsunuz.

                                                         SELFIED FOR MESSENGER

   Bu uygulama adından de anlaşılacağı gibi sadece Selfie çekmenize ve Selfie'lerinizi belirlediğiniz arkadaşlarınız ile paylaşmanıza yarıyor. Uygulamada önyüklü olarak durumunuzu belli eden kalıplar geliyor. Mutlu, üzgün ve öfkeli gibi durumlarınıza hususi Selfie'lerinizi çekip saklayabilirsiniz.



   Facebook'un dün akşam duyurduğu yeni uygulamaları şu an telefonlara indirilebiliyor.

Son Güncelleme: 27.03.2015 11:51
Anahtar Kelimeler:
FacebookUygulamalar
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.