Uefa Şampiyonlar Ligi'nde 4 Grupta 3. Maçlar Tamamlandı

 İSTANBUL / UEFA Şampiyonlar Ligi E, F, G ve H gruplarından 3. maçlar oynandı E Grubu mücadelesinde Roma, sahasında Alman ekibi Bayern Münih'e 7-1'lik farklı skorla mağlup oldu. H Grubu'nda ise Shakhtar Donetsk, deplasmanda BATE Borisov'u...

21 Ekim 2014 Salı 23:49
Uefa Şampiyonlar Ligi'nde 4 Grupta 3. Maçlar Tamamlandı






 İSTANBUL /

UEFA Şampiyonlar Ligi E, F, G ve H gruplarından 3. maçlar oynandı

E Grubu mücadelesinde Roma, sahasında Alman ekibi Bayern Münih'e 7-1'lik farklı skorla mağlup oldu. H Grubu'nda ise Shakhtar Donetsk, deplasmanda BATE Borisov'u 7 - 0 yendi. Shakhtar Donetsk'li futbolcu Luiz Adriano, ilk yarıda attığı 4 gol ile bir devrede en çok gol atan oyuncu unvanını ele geçirdi.

G Grubu'nda İngiliz Chelsea, Slovenya temsilcisi Maribor'u evinde 6-0 mağlup ederken, Galatasaray'ın eski futbolcu Didier Drogba da bir gole imza attı.

Bugün oynanan maçlarda alınan sonuçlar şöyle;

E GRUBU

CSKA Moskova-Manchester City: 2 - 2

Roma-Bayern Münih: 1 - 7

F GRUBU


APOEL Nicosia-Paris SG: 0 - 1

Barcelona-Ajax: 3 - 1

G GRUBU

Chelsea-Maribor: 6 - 0

Schalke 04-Sporting Lisbon: 4 - 3

H GRUBU

BATE Borisov-Shakhtar Donetsk: 0 - 7

Porto-Athletic Bilbao: 2 - 1

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.