Turgutluspor kurtuluş savaşında

SPOR Toto 2'nci Lig Beyaz Grup'ta düşme hattından bir türlü sıyrılamayan Turgutluspor, kalan 10 maçta kurtuluş savaşı verecek. Sezon sonunda 4 takımın veda edeceği ligde 27 puanla 16'ncı sırada yer alan kırmızı siyahlılar, 10...

03 Mart 2015 Salı 15:47
Turgutluspor kurtuluş savaşında






SPOR Toto 2'nci Lig Beyaz Grup'ta düşme hattından bir türlü sıyrılamayan Turgutluspor, kalan 10 maçta kurtuluş savaşı verecek.
Sezon sonunda 4 takımın veda edeceği ligde 27 puanla 16'ncı sırada yer alan kırmızı siyahlılar, 10 haftadan maksimum puanı çıkarmaya çalışacak. Bu sezon görev yapan üçüncü teknik adam olarak geçen hafta işbaşı yapan Teknik Direktör Selahaddin Dinçel, "Grupta 9 takım düşme tehlikesi yaşıyor. En kısa sürede kurtuluşumuzu ilan etmek istiyoruz" dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.