Trabzonspor 4'üncülük için son kozunu oynuyor

Ömür AVCI/TRABZON,()– TRABZONSPOR, yarın deplasmanda oynayacağı Medicana Sivasspor maçını kazanarak hem ligi 3 puanla kapatmayı, hem de rakiplerinin puan kaybetmesiyle ligi 4'üncü sırada bitirmeyi hedefliyor. Mehmet...

29 Mayıs 2015 Cuma 16:28
Trabzonspor 4'üncülük için son kozunu oynuyor






Ömür AVCI/TRABZON,()– TRABZONSPOR, yarın deplasmanda oynayacağı Medicana Sivasspor maçını kazanarak hem ligi 3 puanla kapatmayı, hem de rakiplerinin puan kaybetmesiyle ligi 4'üncü sırada bitirmeyi hedefliyor.
Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde bu sabah yapılan antrenmanın ardından saat 15.30’da THY’ye ait özel uçakla Sivas’a hareket eden bordo mavili kafilede, cezalı olan Yusuf Erdoğan ile sakatlıkları bulunan Aytaç Kara, Yatabare, Bosingwa, Sefa Yılmaz ve Deniz Yılmaz yer almadı.
3 İSİM KAP’A BİLDİRİLDİ
Kayserispor’dan ayrılan Süleyman Hurma’yı sportif direktörlüğü getiren Trabzonspor, Kayserisporlu 3 futbolcunun transferinde de son aşamaya geldi. Trabzonspor Yönetimi'nin Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) yaptığı duyuruda, "Profesyonel futbolcular Hakan Arıkan,Okay Yokuşlu ve Alper Uludağ'ın kulübümüze transferi konusunda Kayserispor Kulübü Derneği ve futbolcular ile görüşmelere başlanmıştır" ifadesi kullanıldı.
Trabzonspor’da kiralık olarak oynayan Hakan Arıkan ve diğer 2 oyuncunun anlaşma şartları tamamlandığı zaman transfer mevsimiyle birlikte açıklanacağı vurgulandı.

MEDİCANA SİVASSPOR İLE 20’İNCİ RANDEVU
Trabzonspor ile Medicana Sivasspor, yarınki maçla Süper Lig'de 20'nci defa karşı karşıya gelecek. İki ekip arasında geride kalan 19 maçta Trabzonspor’un 9, Sivasspor'un 6 galibiyeti bulunuyor. İki takım arasındaki 4 karşılaşma ise beraberlikle sonuçlandı. Söz konusu maçlarda, bordo mavililer 29 kez rakip fileleri havalandırırken Sivasspor 22 gol kaydetti. Trabzonspor, 2010-2011 sezonunda Sivasspor'u Hüseyin Avni Aker’de 6-1 yenerek rekabette en farklı galibiyeti alan taraf oldu.
HACIOSMANOĞLU BOKS ELDİVENLERİNİ GİYDİ
Tayvan’da yapılan Dünya Boks Şampiyonası’nda Genç Bayanlar 75 kilogramda Dünya Şampiyonu olan Trabzonlu boksör Busenaz Sürmeneli, antrenörü Cahit Süme ile birlikte Trabzonspor’u ziyaret etti. Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu, Busenaz’ın elde ettiği başarının kendilerini gururlandırdığını belirterek, bundan sonraki spor yaşamında başarı diledi. Şampiyon boksör Busenaz Sürmeneli de, "Şampiyonaya çok sıkı ve iyi bir şekilde hazırlandım. Başarımı çalışmaya ve hocama borçluyum. Bu madalyayı Türkiye’de bir tek ben aldım. Bunu Trabzon’a getirdiğim için çok mutluyum" dedi. Antrenör Cahit Süme ise şampiyonada çok güçlü rakiplerle karşılaştıklarını belirterek finalde Çinli olimpiyat üçüncüsü bronz madalyalı boksörü yenerek ikinci dünya şampiyonluğunu kazandıklarını ve bir sonraki hedefin ise olimpiyatlarda madalya kazanmak olduğunu söyledi. İbrahim Hacıosmanoğlu, ziyaret sonunda Busenaz ve Antrenörü Cahit Süme’ye çeşitli hediyeler verdi. Busenaz ise İbrahim Hacıosmanoğlu’na boks eldivenlerini hediye etti.
EFSANEYE KUPALI ZİYARET
Spor Toto 2'nci Ligi’nden PTT 1'inci Ligi’ne yükselmeye hak kazanan 1461 Trabzonlu oyuncular ve teknik kadro bugün eski teknik direktörleri ve Trabzonspor’un efsane isimlerinden Kadir Özcan’ın mezarını ziyaret etti. Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, Asbaşkan Ali Kemal Başaran, Genel Sekreter Köksal Güney, 1461 Trabzon Başkanı Şaban Bülbül, yönetim kurulu üyeleri ve futbolcuların yeraldığı ziyarette ölümünün 1'inci yıldönümünde Kadir Özcan anıldı.

FOTOĞRAF

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.