Hakem öfkelenince rekor kırtı: 15 kırmızı kart çıkardı

Amatör Küme maçı sırasında başlaşan tartışma uzadıkça hakem elini cebine attı. Peş peşe tam 15 kırmızı kart göstererek rekor kırdı.

30 Mart 2015 Pazartesi 02:52
Hakem öfkelenince rekor kırtı: 15 kırmızı kart çıkardı






Hakem öfkelenince rekor kırtı: 15 kırmızı kart çıkardı


Manisa 2. Amatör Küme maçları sırasında Yağcılar - Hamzebeyli spor karşılaşmasında önce tartışma sonra da kavga çıktı. Kavga uzadıkça hakem elini cebine attı, net olarak bilinmese bile bir Türkiye rekoru kırdı, tam 15 kırmızı kart gösterdi...

MANİSA 2. amatör kümede Ertuğrul Dilek Tesisleri'nde oynanan Yağcılar-Hamzabeyli müsabakası sporcular arasında çıkan tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonucunda yarım kaldı.
2. Amatör Küme Merkez Grubu'nda mücadele eden Yağcılar-Hamzabeyli müsabakası 82. dakikada 3-2 Yağcılar lehine devam ederken verilen bir faul sonucunda sporcular arasında çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Maçın hakemi Yasin Saygılı Yağcılardan 7, Hamzabeylispor'dan da 8 futbolcuya kırmızı kart gösterdi. Müsabaka eksik sporcu nedeniyle tatil edildi.
Salı Günü İl Amatör Federasyonu'nun toplanıp maç hakkında karar vereceği belirtildi. Maçın bir takımın futbolcu sayısının 7 nin altına düşmesi sonucu kurallar gereği tatil edildiği belirtildi.

 


Son Güncelleme: 30.03.2015 02:55
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.