Bursaspor'da şok karar: Süper Lig'de 3 haftada 4. Teknik adam gitti

Bursaspor son haftalarda aldığı mağlubiyetlerin faturasını teknik direktör Ertuğrul Sağlam Hoca'ya kesti.

28 Kasım 2015 Cumartesi 01:24
Bursaspor'da şok karar: Süper Lig'de 3 haftada 4. Teknik adam gitti






Süper Lig'de 3 haftada 4. Teknik adam gitti

Trabzonspor, Eskişehirspor, Galatasaray derken Bursaspor da teknik direktörle yollarınrı ayırdı.
Son haftalarda gelen mağlubiyetlerin faturasını Ertuğrul Sağlam'a kesen Bursaspor yönetimi, teknik direktör Sağlam ile yollarını ayırdı

Bursaspor Ertuğrul Sağlam'a veda,

Bursaspor yönetimi, gelen kötü sonuçlar sonrası teknik direktör Ertuğrul Sağlam ile yollarını ayırdı Bursaspor Kulübü'nden yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı:

"Kayserispor maçının bitimiyle birlikte Yönetim Kurulumuz toplanmış, önce kendi arasında bir durum değerlendirmesi yapmış ve ardından Sayın Ertuğrul Sağlam'la biraraya gelmiştir. Bu görüşmenin ardından karşılıklı anlaşılarak yolların ayrılmasına karar verilmiştir. Geçmişte kulübümüze yaptığı katkılar ve hizmetler nedeniyle kendisine teşekkür edilmiştir.

Dolayısıyla teknik direktör konusunda karar verilinceye kadar takımımızı Ersel Uzgur çalıştıracak ve maçlara hazırlayacaktır.

Bu arada oyuncu kadromuzun 13 haftalık performansıyla ilgili değerlendirme de yapılmaktadır. Yönetim kurulumuz bu konuda da her türlü tedbiri almak ve gerekli tasarruflarda bulunmak için çalışmalarını devam ettirmektedir.

Bursaspor Yönetim Kurulu"

HAMZAOĞLU İDDİALARI

Bursaspor'da Ertuğrul Sağlam ile yolların ayrılmasının ardından Hamza Hamzaoğlu ile büyük ölçüde anlaşıldığı iddia edildi. Ancak bu iddia henüz doğrulanmadı.
Son Güncelleme: 28.11.2015 01:27
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.