Blatter: "Bütün bu pislikleri temizleyeceğim"

 ZAFER ATAMER - ZÜRİH İsviçre'nin Zürih kentinde devam eden 65. FIFA Kongresi'nde başkan adayları Sepp Blatter ve Ürdün Prensi Ali bin el-Hüseyin birer konuşma yaptılar. Sepp Blatter, olaylardan dolayı çok üzgün olduğunu belirterek...

29 Mayıs 2015 Cuma 19:24
Blatter:






 ZAFER ATAMER - ZÜRİH

İsviçre'nin Zürih kentinde devam eden 65. FIFA Kongresi'nde başkan adayları Sepp Blatter ve Ürdün Prensi Ali bin el-Hüseyin birer konuşma yaptılar.

Sepp Blatter, olaylardan dolayı çok üzgün olduğunu belirterek üyelerden özür diledi. Bütün bu pislikleri de temizleyeceğim diyen Blatter'in son derece hüzünlü ve gözlerinin dolduğu görüldü.

Ürdün Prensi Ali bin el-Hüseyin ise konuşmasında FIFA'ya çok yenilikler getireceğini söylerken, çok çalışmasının gerektiğinin de altını çizdi.

FIFA'ya bağlı 209 federasyonun oy kullanma işlemi şu an devam ediyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.