Aydınspor 1923'ün Rakibi Fethiyespor

SPOR Toto 2'nci Lig Beyaz Grup'ta son 10 maçta mağlup olmayan Aydınspor 1923 yarın düşme potasında bulunan Fethiyespor'u konuk edecek. Adnan Menderes Stadı'nda saat 13.30'da başlayacak müsabakayı hakem Ercan Hellaç yönetecek. 20...

22 Kasım 2014 Cumartesi 11:42
Aydınspor 1923'ün Rakibi Fethiyespor






SPOR Toto 2'nci Lig Beyaz Grup'ta son 10 maçta mağlup olmayan Aydınspor 1923 yarın düşme potasında bulunan Fethiyespor'u konuk edecek. Adnan Menderes Stadı'nda saat 13.30'da başlayacak müsabakayı hakem Ercan Hellaç yönetecek.
20 puanla 5'inci basamakta yer alan siyah beyazlı ekipte eksik bulunmazken, teknik direktör Akif Başaran taraftarların desteği ile bu engeli de kayıpsız geçmek istediklerini söyledi. Tecrübeli çalıştırıcı, "Aydınsporlu taraftarları bir kez daha sevindireceğimize inanıyoruz" ifadesini kullandı. 13 puanı bulunan Fethiyespor 17'inci sırada yer alıyor.

 

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.