Altay-Maltepe maçından notlar

İZMİR, () CEZA YÜZÜNDEN TRİBÜN DESTEĞİNDEN MAHRUM KALDI ALTAY, ilk kez mücadele ettiği 3'üncü Lig'deki ilk iç saha maçını Maltepe'ye karşı oynadı. Siyah beyazlı takım, geçen sezondan kalan seyircisiz oynama cezası nedeniyle...

30 Ağustos 2015 Pazar 18:59
Altay-Maltepe maçından notlar






İZMİR, ()

CEZA YÜZÜNDEN TRİBÜN DESTEĞİNDEN MAHRUM KALDI
ALTAY, ilk kez mücadele ettiği 3'üncü Lig'deki ilk iç saha maçını Maltepe'ye karşı oynadı. Siyah beyazlı takım, geçen sezondan kalan seyircisiz oynama cezası nedeniyle tribün desteğinden mahrum kaldı. İzmir'deki stat sorunu nedeniyle rakibini Menemen Şehir Stadı'nda ağırlayan siyah beyazlı ekibe, 50 kadar taraftar stat dışından destek verdi. Taraftarlar viyadük üzerinden futbolculara tezahürat yaptı. Konuk ekibi de az sayıda seyircisi yalnız bırakmadı.
PROTOKOL TRİBÜNÜNDE 3 BAŞKAN

PROTOKOL tribününde Başkan Cihangir Marmara ile birlikte eski başkanlardan Mehmet Erdoğan ve Aslan Savaşan yan yana müsabakayı takip etti. Geçen sezon siyah-beyazlı kulüpte başkanlık görevini üstlenen ve 2. Lig'de küme düşme acısı yaşayan Savaşan, genel seçimlerde Milliyetçi Hareket Partisi'nden İzmir Milletvekili olarak Meclis'e girmişti.
FARKLI TAKIM ÇIKTI
SİYAH-beyazlılar, geçen haftaki Silivrispor karşılşamasından farklı bir ilk 11'le mücadele etti. İzmir ekibinde Koray ve Ömer kadroya alınmadı, Cahit yedek soyundu. Bu futbolcuların yerine Kubilay, İsmet ve Fatih ilk 11'de yer buldu. İyileşen Osman kadroya dahil edildi. Tedavileri süren Hüsamettin ve Hayrullah forma giyemedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.