Adanaspor'da galibiyet sevinci

PTT 1'inci Ligi’nde haftanın kapanış maçında sahasında Samsunspor’u 2-1 mağlup eden Adanaspor, aldığı galibiyetle yükselişini sürdürdü. Basın Sözcüsü Bülent Uzel, yaptığı açıklamada şunları söyledi: "7...

03 Mart 2015 Salı 15:14
Adanaspor'da galibiyet sevinci






PTT 1'inci Ligi’nde haftanın kapanış maçında sahasında Samsunspor’u 2-1 mağlup eden Adanaspor, aldığı galibiyetle yükselişini sürdürdü.
Basın Sözcüsü Bülent Uzel, yaptığı açıklamada şunları söyledi:
"7 haftalık yenilmezliğimiz Manisaspor deplasmanında son bulmuştu. Şimdi, ligin güçlü ekiplerinden Samsunspor'u mağlup ederek moral bulduk. Çok güzel bir maç oldu. Rakibimizin ilk golü bulmasının ardında oyuncularımız daha da hırslanarak kısa sürede beraberliği yakaladı. Ardından da uzatma dakikalarında takımımızı galibiyete taşıyan gol geldi. Teknik heyet ve sporcularımızı ortaya koydukları mücadele ve başarıdan dolayı kutluyorum."

FOTOĞRAF

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.