Hacdan Dönen Çift Mers Virüsü Şüphesiyle Hastaneye Kaldırıldı

Oğuzhan KILIÇ / KÜTAHYA, ()- KÜTAHYA'da bir süre önce hacdan döndükleri belirtilen H.K. ile eşi Z.K. Mers Korona virüsü şüphesiyle hastanede tedavi altına alındı. Tavşanıl ilçesinde oturan H.K. ve eşi Z.K. yüksek ateş rahatsızlığı...

21 Ekim 2014 Salı 23:38
Hacdan Dönen Çift Mers Virüsü Şüphesiyle Hastaneye Kaldırıldı






Oğuzhan KILIÇ / KÜTAHYA, ()- KÜTAHYA'da bir süre önce hacdan döndükleri belirtilen H.K. ile eşi Z.K. Mers Korona virüsü şüphesiyle hastanede tedavi altına alındı.

Tavşanıl ilçesinde oturan H.K. ve eşi Z.K. yüksek ateş rahatsızlığı nedeniyle yakınları tarafından Doç. Dr. Mustafa Kalemli Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Burada ilk müdahaleleri yapılan çift, doktorlar tarafından Mers Korona virüsü şüphesiyle ambulansla Kütahya Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. Çift, hastanenin acil servisinde özel bir odada tedavi altına alındı. Doktorlar bir süre önce hacdan dönen H.K. ve Z.K.'nin hastalığının teşhisi için tahliller yapıp, tedaviye başladı.




FOTOĞRAF

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.