Derince Eğitim Ve Araştıma Hastanesi'nde Ebola Önlemi (2)

HASTALARDAN BİRİ GETİRİLDİ Gebze Fatih Devlet Hastanesi'nde bulunan ve bir süre önce Nijerya'dan geldiği belirtilen Türk hasta saat 13.30 sıralarında Derince İlçesi'ndeki Eğitim ve Araştırma Hastanesine özel tecritli ambülansla önlemler...

21 Ekim 2014 Salı 13:55
Derince Eğitim Ve Araştıma Hastanesi'nde Ebola Önlemi (2)






HASTALARDAN BİRİ GETİRİLDİ
Gebze Fatih Devlet Hastanesi'nde bulunan ve bir süre önce Nijerya'dan geldiği belirtilen Türk hasta saat 13.30 sıralarında Derince İlçesi'ndeki Eğitim ve Araştırma Hastanesine özel tecritli ambülansla önlemler altında getirildi.
Hastanenin önündeki diğer hasta ve yakınları buradan uzaklaştırıldı. Yine koruyucu maske ve elbise giymiş görevliler gözetimindeki hasta hemen içeriye alınarak, oluşturulan özel tecritli odaya konuldu.
Darıca Farabi Devlet Hastanesi'ndeki hastanın buraya sevk edilmesinden şimdi vazgeçildiği ve o hastanedeki tecritli odada kalacağı belirtildi. Darıca Farabi Hastanesindeki Ebola virüsü taşıdığı şühelenilen hastanın ise Mısırlı olduğu öğrenildi.

 FOTOGRAFLI

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.