MHP'li Kilci: Açıklanan seçim hükümeti, malumun ilanıdır

MHP Kayseri Milletvekili Hasan Ali Kilci, AK Parti- HDP geçici Hükümeti’ni eleştirerek, "Yıllardır Türk halkından gizlemeye çalıştıkları ortaklıklarını, seçim hükümeti bahanesiyle ifşa eden AKP’nin foyası ortaya çıkmıştır"...

30 Ağustos 2015 Pazar 14:47
MHP'li Kilci: Açıklanan seçim hükümeti, malumun ilanıdır






MHP Kayseri Milletvekili Hasan Ali Kilci, AK Parti- HDP geçici Hükümeti’ni eleştirerek, "Yıllardır Türk halkından gizlemeye çalıştıkları ortaklıklarını, seçim hükümeti bahanesiyle ifşa eden AKP’nin foyası ortaya çıkmıştır" dedi.
MHP Kayseri Milletvekili Hasan Ali Kilci, AK Parti’nin 13 yıldan bu yana yönettiği Türkiye’nin her geçen gün sarılması güç derin yaralara maruz kaldığına dikkat çekti. Kilci, AK Parti'nin Türk halkından yıllardır gizlemeye çalıştığı maskenin, HDP ile yaptıkları nikah ardından düştüğünü belirterek, "AKP, PKK ile kapalı kapılar arkasında yürüttüğü ilişkileri farkında olmadan ifşa etmiştir. Bu aslında malumun ilanından başka bir şey değildir" diye konuştu. Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin kuruluş tarihinden bugüne geçen sürede görüp görebileceği tüm ihanetlerle AK Parti sayesinde karşılaştığını öne süren MHP Kayseri Milletvekili Hasan Ali Kilci, şöyle dedi:
"Geçici hükümet kurmayı bile devlet görgüsüne bağlamaya çalışacak kadar akıl melaikelerini yitirmiş bir zihniyetin ürünü olan AKP’ye ve onların yaptıkları ihaneti görmekte zorluk çeken bütün seçmenlere sesleniyorum. Türkiye Cumhuriyeti devleti ne zamandan beri terör örgütü olan PKK ile kucaklaşmış ya da resmiyet kazandırmıştır ki, Kaçak Saray’daki Recep Erdoğan güdümlü Başbakan Ahmet Davutoğlu, HDP ile kıydıkları nikâhı devlet teamülüne bağlamaktadır. Her gün acı haberlerle evlatlarımızın canına kasteden, ülkemizin birlik ve beraberliğinin bozulması, toprağının parçalanması, bayrağının dalgalanmaması için kanlı elleri ile tetik çeken hainler ile koltuk sevdası uğruna nikah kıyabilecek kadar alçalanlardan halkımız sandıkta mutlaka hesap soracaktır."
MHP Kayseri Milletvekili Hasan Ali Kilci, AK Parti’nin 13 yıllık iktidarını tiyatroya benzetti. Kilci, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 93. yıl dönümünü de kutladı.  

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.