MHP'li Akçay: Bu fotoğrafın sorumlusu AKP'dir

MHP Manisa Milletvekili Erkan Akçay, HDP'nin dün Manisa'da gerçekleştirdiği mitingde alana Abdullah Öcalan posterinin asılmasına tepki gösterdi, "Bu fotoğrafın sorumlusu AKP'dir" dedi. HDP Eş Başkanı Figen Yüksekdağ,...

29 Mayıs 2015 Cuma 16:45
MHP'li  Akçay: Bu fotoğrafın sorumlusu AKP'dir






MHP Manisa Milletvekili Erkan Akçay, HDP'nin dün Manisa'da gerçekleştirdiği mitingde alana Abdullah Öcalan posterinin asılmasına tepki gösterdi, "Bu fotoğrafın sorumlusu AKP'dir" dedi.
HDP Eş Başkanı Figen Yüksekdağ, seçim çalışmaları kapsamında dün Manisa Cumhuriyet Meydanı'ndaki mitingde halka seslendi. MHP'li Milletvekili Erkan Akçay, HDP mitingde alana Abdullah Öcalan posterinin asıldığını söyleyerek tepki gösterdi. Yazılı açıklama yapan ve posterin fotoğrafını paylaşan Akçay, şunları söyledi:
"Bu fotoğraf Kandil veya İmralı'dan değildir. Bu fotoğraf 28 Mayıs 2015 perşembe günü Manisa Cumhuriyet Meydanı'ndandır. Fotoğraf, Türkiye üzerinde Erdoğan- AKP- Öcalan-HDP ortaklığında oynanan oyunun bir perdesidir. 2009'dan beri 'Kürt Açılımı', 'Milli Birlik ve Kardeşlik Süreci', 'Barış Süreci' gibi adlandırmalarla terörle müzakere süreci yürütülmektedir. Bu sürecin sis perdesi; Oslo'da terör örgütüyle bizzat Recep Tayyip Erdoğan'ın 'Sır küpüm' diye hitap ettiği MİT müsteşarının görüşme tutanaklarıyla kalkmıştır. AKP'nin terör örgütüyle yürüttüğü müzakere süreci İmralı canisinden alınan görüş ve direktiflerle yürütülmektedir. Bebek katilinin cezaevinden ilettiği emirler, açılım sürecini yönetmektedir. Son olarak 28 Şubat'ta Dolmabahçe'de açıklanan mutabakat metniyle müzakereden mütarekeye geçildiği görülmektedir. AKP terör örgütü PKK'ya teslim olmuş ve terörle mücadeleden tamamen vazgeçmiştir. Bu fotoğraf 1 Ağustos 2009 günü Polis Akademisi'ndeki ilk açılım toplantısının, 19 Ekim 2009'da Habur'daki terörist karşılama rezaletinin, Oslo'da kurulan pazarlık masalarının, 28 Şubat 2015'te Dolmabahçe Sarayındaki mütareke masasının bir devamıdır. Manisa'daki fotoğrafa AKP'lilerin sessiz kalması da bu durumu göstermektedir. Bu çerçevede 7 Haziran seçimleri sadece milletvekili seçimi değildir. 7 Haziran yıkım ile birlik ve beraberlik arasında seçim olacaktır. 7 Haziran günü Manisalı hemşerilerimin Cumhuriyet Meydanı'ndaki bu fotoğrafın hesabını AKP'ye soracaklarına inancım tamdır."

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.