Demirtaş'tan eski sevgili yorumu: Ben gözümü Başak ile açtım

HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, “Selo ile Mizahçıların Buluşması başlıklı toplantıda, Eski sevgilinizden oy isteyin sözünün hatırlatılması üzerine, "Ben o konuda kendimden eminim" dedi

29 Mayıs 2015 Cuma 18:58
Demirtaş'tan eski sevgili yorumu: Ben gözümü Başak ile açtım






Demirtaş'tan eski sevgili yorumu: Ben gözümü Başak ile açtım

Gülseli KENARLI - İdris TİFTİKCİ / İstanbul, () - HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, “Selo ile Mizahçıların Buluşması başlıklı toplantıda, Eski sevgilinizden oy isteyin sözünün hatırlatılması üzerine, esprili bir yanıt verdi.

Demirtaş, Siz eski sevgilinizi oy istemek için aradınız mı sorusu üzerine, Ben gözümü Başak ile açtım dedi. HDP liderinin bu sözleri gülüşmelere neden oldu. Demirtaş "Ben gözümü Başakla açtım. Eski sevgilim olmadı" dedi. Başak Demirtaş ise eşine bu sırada destek verdi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.