Demirtaş: Güvenmiyoruz, güvenmiyoruz, anlamıyor musunuz, güvenmiyoruz (2)

"SIKIŞTIĞI ZAMANLARDA ÇAMUR AT İZİ KALSIN POLİTİKASINA DÜŞMEMESİ GEREKİR" HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, Meclis'te basın mensuplarının sorularını cevapladı. Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç'ın 'Demirtaş...

03 Mart 2015 Salı 15:44
Demirtaş: Güvenmiyoruz, güvenmiyoruz, anlamıyor musunuz, güvenmiyoruz (2)






"SIKIŞTIĞI ZAMANLARDA ÇAMUR AT İZİ KALSIN POLİTİKASINA DÜŞMEMESİ GEREKİR"

HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, Meclis'te basın mensuplarının sorularını cevapladı.

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç'ın 'Demirtaş bir seçim projesi' şeklindeki açıklamasının sorulması üzerine, Demirtaş, "Bu tür komplovari şeylerle kafa karıştırmanın anlamı yok. Sayın Bülent Arınç'ın şahsına proje demedim, demem de. Kendisi de hakiki siyasetçidir. Uzlaşmayız belki bir konuda ama kendisi hakiki siyasetçidir. Ama sıkıştığı zamanlarda çamur at izi kalsın politikasına düşmemesi gerekir" dedi.

Başbakan Yardımcısı Arınç'ın 10 maddenin yüzde 60'ının değiştiğine yönelik açıklaması ile ilgili Demirtaş, "10 maddenin hiçbirinde değişiklik yok. Maddeler üzerinde ufak tefek değişiklikler yapılmış olabilir" diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.