Davutoğlu evlat acısını böyle anlattı...

İstanbul Torunlar Center'da yaşanan ve bütün Türkiye'yi ayağa kaldıran Asansör Faciası sonrası eleştirileri cevaplandıran Davutoğlu yıllar önce yaşadığı acı bir olayı böyle anlattı

13 Eylül 2014 Cumartesi 00:27
Davutoğlu evlat acısını böyle anlattı...






Davutoğlu evlat acısını böyle anlattı...


Başbakan Ahmet Davutoğlu Asansör Faciası'nda acılı anne ve babaların eleştirilerini gündeme getiren gazetecilere öyle bir cevap verdi ki, stüdyoda bulunanlar ne diyeceğini şaşırdı. Davutoğlu canlı yayında yıllar önce yaşadığı acı bir anısını milyonlarca kişiyle paylaştı

Başbakan Ahmet Davutoğlu 24 TV yayınlanan özel programda Star Gazetesi yazarı Mustafa Karaalioğlu ve Hürriyet Gazetesi yazarı Akif Beki sorularını yanıtladı. Şişli'de meydana gelen asansör faciasından sonra yaşananları değerlendirirken kendisine tepki gösterildiği iddialarının asılsız olduğunu söyledi.

BENİM İÇİMDE HALA BİR SIZIDIR

Başbakan Davutoğlu, "Ben de 6 günlük bir yavrumu kaybettim. Malezya'da görevdeyken böyle bir olay yaşadık. O benim içimde hala bir sızıdır. Acılı anne, babanın sitemi hakkıdır." diye konuştu.
Son Güncelleme: 13.09.2014 00:29
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.