16 ayda değişen hükümetlerin olduğu ülkede istikrar olmaz?

PARALEL YAPIYLA MÜCADELE ETMEK BİR MİLLİ GÜVENLİK MESELESİDİR Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, Eskişehir Sanayi Odası'ndan sonra Ak Parti il teşkilatını ziyaret etti. Partililer hitaben konuşma yapan Bakan Işık, paralel...

30 Ocak 2015 Cuma 22:16
16 ayda değişen hükümetlerin olduğu ülkede istikrar olmaz?






Bakanı Işık:16 ayda değişen hükümetlerin olduğu ülkede istikrar olmaz?

PARALEL YAPIYLA MÜCADELE ETMEK BİR MİLLİ GÜVENLİK MESELESİDİR
Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, Eskişehir Sanayi Odası'ndan sonra Ak Parti il teşkilatını ziyaret etti. Partililer hitaben konuşma yapan Bakan Işık, paralel yapıyla mücedelenin milli güvenlik meselesi olduğunu söyleyerek şöyle dedi: "Paralel yapı neden TÜBİTAK'a sızmak istiyor biliyor musunuz? Bu paralel yapı Cumhurbaşkanımızı dinlemiş, Başbakanımızı dinlemiş, Genelkurmay Başkanımızı, Anayasa Mahkemesi Başkanımızı, en çok da Enerji Bakanımızı dinlemiş. Ama dinlediği bir grup daha var. Sır niteliğindeki askeri projelerde çalışan personelin telefonlarını dinlemiş. Niye dinler? Bunu ancak bir başka ülkenin istihbaratı dinler. Çünkü güvenlik kodları önceden bize satarken biliniyor. Şimdi kendimiz ürettiğimiz için silahın güvenlik kodlarını başka ülkeler bilmiyor. O zaman ne yapmak lazım. Bu kodları öğrenmek lazım. Paralel yapı Türkiye'nin dışarıdakilerin yerli taşeronudur. Onun için de bu paralel yapıyla sonuna kadar mücadele etmek bir milli güvenlik meselesidir."
Bakan Işık daha sonra sanayici ve iş adamlarıyla Rixos Otel'de basına kapalı olarak düzenlenen istişare, değerlendirme toplantısına katıldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.