Zeytinburnu sular yine kesik; Sular ne zaman gelecek

İstanbul Zeytinburnu başta olmak üzere, Küçükçekmece, Başakşehir ve Şile'de sular yine kesik. İSKİ tarafından yapılan açıklamaya göre Zeytinburnu Veliefendi Mahallesi, Çırpıcı Mahallesi ve Beştilsiz Mahalleleri'nde şebeke hattı nedeniyle su verilemiyor.

25 Ekim 2015 Pazar 16:18
Zeytinburnu sular yine kesik; Sular ne zaman gelecek






Zeytinburnu sular yine kesik; Sular ne zaman gelecek

İstanbul Zeytinburnu başta olmak üzere, Küçükçekmece, Başakşehir ve Şile'de sular yine kesik. İSKİ tarafından yapılan açıklamaya göre Zeytinburnu Veliefendi Mahallesi, Çırpıcı Mahallesi ve Beştilsiz Mahalleleri'nde şebeke hattı nedeniyle su verilemiyor. Bu halallelerde su kesintibi saat 19.00 civarında sona erecek..

Şile'de ise su kesintilerinin yarın saat 13.00'üe sona ereceği bildiriliyor.

Küçükçekmece Kanarya Mahallesi ile Cumhuriyet Mahallesini etkileyen su kesintilerinin bugün saat 20.00'de sona ermesi bekleniyor..

Başakşehir'de Şahintepe mahallesini etkileyen arızanın giderilmesi için çalışılıyor. Bu mahallede su kesintisi saat 17.00'de sona erecek



Zeytinburnu sular ne zaman gelecek? Ekim 2016, Zeytinburnu Su kesintisi
Son Güncelleme: 25.10.2015 16:19
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.