Simternet nedir?

Simternet, 1997 yılında Kurumların üretkenliği ve kârlılığını artırmak üzere yazılım geliştirme ve BT çözümleri sunmak için kuruldu

22 Ekim 2013 Salı 12:16
Simternet nedir?






 

Simternet, 1997 yılında “Kurumların üretkenliği ve kârlılığını artırmak üzere yazılım geliştirme ve BT çözümleri sunma” misyonuyla kurulmuştur. İTÜ Teknopark’ta faaliyet gösteren Simternet, bağımsız yazılım geliştiricisi (ISV) olarak ihtiyaca uygun çözümler geliştiren, web ve mobil tabanlı projelere imza atan bir yazılım şirketidir. Şirket, bugüne kadar Microsoft Gold Certified iş ortağı olarak 100’den fazla müşterisi için 300’den fazla projeyi, deneyimli BT ekibiyle başarıyla sonuçlandırmıştır.

Hosted SharePoint hizmetini Türkiye’de ilk defa sunan şirket olan Simternet, kurumsal web sitelerinin SharePoint teknolojisi kullanılarak, kullandıkça öde yöntemiyle sahip olunabilen dünyadaki ilk hazır SharePoint portal altyapısını geliştirmiştir. 15 yıllık know-how birikimiyle entegre çözümler sunan Simternet, danışmanlık hizmetlerinin yanı sıra bulut bilişim hizmetleri, paket ve mobil çözümler sunmayı sürdürmektedir. Ayrıntılı bilgi için www.simternet.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

Başbakanlık Yatırım Destek ve Tanıtım Ajansı Hakkında

T.C. Başbakanlık Yatırım Destek ve Tanıtım Ajansı, Türkiye’de yatırım yapmak isteyen yurt dışındaki yatırımcılara yatırımlarına yönelik her tür desteği sunan, doğrudan Başbakanlığa bağlı bir kuruluştur. İşletmelerin farklılık gösterebilen ihtiyaçlarına yönelik olarak uyarlanabilen uzman hizmetleri ile Türkiye’de yatırım yapan uluslararası yatırımcıların başarılarını en üst seviyelere taşır. Yatırım Ajansı, uluslararası yatırımcılara Türkiye’de yeni bir yatırım yapmak ya da mevcut yatırımlarını genişletmek için gerekli tüm desteği verir ve güncel bilgileri sağlar. Yatırım Ajansı, yabancı yatırımcıların projeleri için koşulları en elverişli hale getirmeye yönelik olarak birçok kilit alanda katma değer sağlayan hizmetler sunar. Ayrıntılı bilgiye www.invest.gov.tr adresinden ulaşılabilir.

 

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.