Ford Yol Yardım telefon

Ford Yol Yardım telefonla daha kolay ulaşılabilecek. Günün 24 saati Ford Yol Yardım ekibinden telefonla destek alınabilecek

02 Kasım 2013 Cumartesi 11:47
Ford Yol Yardım telefon






Ford Yol Yardım telefon


Zorlu kış aylarına girerken Ford Özel Servisi Otogençler, Ford Yol Yardım ekibini de güçlendirdi. Marmara ve Trakya bölgelerini ağ kapsamı içine alan Ford Yol Yardım ekibi seçkin ustalardan oluşuyor. Günün 24 saati görev yapan Ford Yol Yardım Ekibi İstanbul ve çevresinde kendilerine ulaşan tüm Ford özel araç sahiplerine hızla ulaşabilecek yeteneğe sahip. Marmara ve Trakya bölgesinde meydana gelen her türlü arızaya karşı kısa sürede müdahale yeteneğine sahip Ford Yol Yardım Ekibine Ford 4x4 özel donanımlı araç rehberlik yapıyor. Otogençler otomotiv yetkilileri kış mevsimi süresince meydana gelebilecek her türlü olumsuzluğu bertaraf edecek donanıma sahip yol yardım ekibinde vatandaşların sosyal ihtiyaçlarını giderecek ekipmanları da ilave ettiğini söyledi. Çetin yol şartlarında tüm olumsuzlukları düşünerek günün her saatinde görev yapacak Ford Yol Yardim ekibinde bu konuda tecrübeli ustalar yer alıyor. Otogençler Ford Yol Yardım ekibine günün her saatinde ulaşılabileceğini belirten şirketi yetkilileri "Acil bir durumla karşılaşan vatandaşlarımız bize 0532 617 12 13 numaralı telefondan ulaşabilecekler. Asıl hedefimiz Ford Yol Yardım Telefon ekibiyle Tüm Türkiye'yi yardım ağımız içine almak" dediler.

Müşterilerinin araçlarını güvenli bir şekilde kullanabilmeleri için orijinal yedek parçanın yanı sıra kaliteli hizmeti de sunmayı ilke edinen tam donanımlı ve eğitim sertifikalı ekibiyle yolda kalmazsınız. Otogençler Ford Yol Yardım her geçen gün yeni bölgeleri kapsama alanına almak için sürekli büyüyor.

FORD YOL YARDIM TELEFONU 0532 617 12 13


 

 

 

 

FORD YOL  YARDIM TELEFON, FOR TELEFON, FORd yol yardım tel, ford yol yardım ekibi telefonu, ford yol destek tel, ford yol tel

Son Güncelleme: 13.05.2019 19:07
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.