Ünlü modelleri buluşturan defile

Fashionist 2014 Fuarı'nda Türkiye'nin bir dönemine damgasını vuran mankenler podyuma çıktı.

22 Kasım 2014 Cumartesi 11:24
Ünlü modelleri buluşturan defile






Ünlü modelleri buluşturan defile

Fashionist 2014 Fuarı'nda Türkiye'nin bir dönemine damgasını vuran mankenler podyuma çıktı.
Patika Fuarcılığın organize ettiği ve OTİAD’ın (Osmanbey Tekstil İşadamları Derneği) destek verdiği Fashionist, ünlü mankenlerin katıldığı defileler ile Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı ile İstanbul Kongre Merkezi'nde devam ediyor…
Fuarda açılış defilesini Odrella firması yaptı. Çağla Şikel ve Özge Ulusoy’un da modellik yaptığı defilede birbirinden şık abiye kıyafetler görücüye çıktı. Alchera markasının 2015 abiye koleksiyonunu sergilediği defilede ise Miss Turkey 2014 2. Güzeli Dilan Deniz ve Miss Turkey 2013 2. Güzeli Berrin Keklikler podyuma çıktı. 
Murat Cinpir’in 25. Yılı nedeniyle 25 eski modelin podyuma çıktığı Priamos defilesinde ise markanın abiye kıyafetleri göz kamaştırdı. Defilede bir zamanların birbirinden ünlü mankenleri arasında yer alan Deniz Pulaş, Sema Şimşek, Ebru Ürün, Merve İldeniz, Zeliha Çal, Aylin Arasıl, Sinem Güven, Sibel Tan, Tuba Karaca, İpek Tenolcay, Beril Önder, Sibel Özünlü, Ece Gürsel, Şenay Akay, Didem Taslan ve Begüm Özbek podyuma çıktı. Seneler sonra tekrar aynı podyumda buluşan ünlü mankenler yıllara meydan okuyan güzellikleri ve sunumlarıyla izleyicilerin beğenisini kazandı.
Aşağıdaki defile programı ile devam edecek fuar 23 Kasım Pazar günü sona erecek.
22 Kasım Cumartesi Fuar Programı;
•    Genç tasarımcı Banu Güven saat 13:00’de Back to Nature’15 isimli koleksiyonunu sergileyecek. Didem Soydan, Merve Büyüksaraç ve Ülkü Taşkın ile birlikte 12 yabancı model, Güven’in 2015 koleksiyonunu sunacaklar.
•    Saat 15:00’de dünyaca ünlü Lübnanlı modacı Prêt-a-Couture isimli koleksiyonunu sergileyecek Sarkis’in defilesinin sürpriz ismi ise Betül Demir. Ünlü şarkıcı defilede ilk kez podyuma çıkacak ve sonrasında da sevilen bir şarkısını seslendirecek.
•    Saat 19:30’da ise Tasarımcı Gamze Saraçoğlu yeni koleksiyonunu özel davetlilerin de katılacağı bir defileyle sunacak. Ayrıca özel olarak hazırlanan DESIGNER LOUNGE bölümünde de farklı tasarımcılar yeni koleksiyonlarını sergileyecekler.

Son Güncelleme: 22.11.2014 11:27
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.