Sorun bakalım Putin'e Bülent Ersoy'u tanıyor mu?

Yıldırım Mayruk’un ‘2023’e Hikayeler’ serisinin 24’üncü defilesi dün Conrad Hotel’de gerçekleşti. Defilede ünlü mankenler vardı. Geceye açıklamalarıyla damgasını vuran isim ise Bülent Ersoy oldu.

26 Kasım 2015 Perşembe 15:11
Sorun bakalım Putin'e Bülent Ersoy'u tanıyor mu?






Mayruk’un ‘2023’e Hikayeler’ serisinin 24’üncü defilesi dün gerçekleştirildi. Defilede Tülin Şahin, Günay Museyeva ve Ebru Öztürk gibi başarılı modeller yer alırken Bülent Ersoy'un üzerindeki kürkün gerçek olup olmadığı sorusuna, “Hayırlı sabahlar, gerçek tabii. Podyumdakiler de gerçek” cevabını verdi. Gazetecilerin, “Hayvanseverlerin tepkisi korkutmuyor mu?” sorusu üzerine, “Kürkle onun ne alakası var?” dedi.

Oldukça keyifli olduğu görülen Ersoy, Türkiye-Rusya krizine de değinerek, “Putin’e çok kızıyorum. Sorun bakalım ona Bülent Ersoy’u tanıyor muymuş” demesi herkesi kahkaha krizine soktu. 
Son Güncelleme: 26.11.2015 15:13
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.