Latin modelin ince bel inadı

Venezuellalı ünlü modelleri arasında yer alan Aleire Avendano'nun inadı doktorları bile şaşkına çevirdi. Genç model her gün 23 saat korse giyerek 50 santimetrelik bir bele sahip olmayı başardı.

28 Mart 2015 Cumartesi 23:04
Latin modelin ince bel inadı






Latin modelin ince bel inadı

Latin Amerika ülkelerinden Venezuellalı model Aleira Avendano'nun ince bel tutkusu onu bakın ne hale getirdi.


Ülkesinin ünlü modelleri arasında yer alan Aleire Avendano'nun inadı doktorları bile şaşkına çevirdi. Genç model her gün 23 saat korse giyerek 50 santimetrelik bir bele sahip olmayı başardı. 6 yıllık mücadelenin ardından 50 CM bele kadar incelen Avendano ince beliyle daha çok iş teklifleri aldığını iddia ediyor.


FİZİĞİYLE FARKLILIĞINI ORTAYA KOYDU

Son 6 yıldır belini inceltmek için korse giyen Avendano, korsesinden ‘ikinci derisi‘ olarak bahsediyor. Doktorların ‘sağlığını tehdit edebilir‘ uyarılarına kulak asmayan Avendano, inanılmaz fiziğiyle baş döndürmeye devam ediyor. Doktorların ‘sağlığını tehdit edebilir‘ uyarılarına kulak asmayan Avendano, inanılmaz fiziğiyle baş döndürmeye devam ediyor.  "Korsenin baskısını hissetmeyi seviyorum" diyen Avendano, günde sadece 1 saat dinlenmek için ve banyo yaparken korsesini çıkarttığını söyledi. Avendano, sosyal medyadan paylaşığı selfieleri ile de dikkat çekiyor.
Son Güncelleme: 28.03.2015 23:06
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.